Joulumielen Osoitus – Kauppakeskuksien yhteinen jouluparaati jälleen la 10.11.2018

Rovaniemi on joulukaupunki, joten joulun odotukseen lähdetään liikkeelle jo hyvissä ajoin. Kulkue aloittaa matkansa klo  11 Rovaniemen kaupungintalolta Rovakatua pitkin päätyen Lordin aukiolle.

Paraatikulkueessa on mukana tietysti itse Joulupukki ja tonttu, Redun opiskelijoita, paikallisia yrittäjiä sekä paljon muita Joulumielen Osoittajia. Kulkuetta ohjastaa musiikkiauto, josta kantautuu jouluisia säveliä. Kun paraatikulkue saavuttaa määränpäänsä Lordin aukion, on luvassa ohjelmaa lavalta käsin juonnettuna sekä Asemapäällikön lasten kuoro ilostuttamassa paikalle saapuneita. Tapahtuman juontajana toimii Kati Nivala. Aukiolla on myös tarjolla joulupuurot 1000:lle ensimmäiselle sekä Likiliike K-Supermarket Kauppatorin lahjoittamat piparit ja K-Supermarket Rinteenkulman tarjoamat glögit. Tapahtuman pääjärjestäjänä toimivat  Rovaniemen kauppakeskukset Revontuli, Sampokeskus ja Rinteenkulma. Yhteistyössä on mukana Likiliike sekä mm. ammattiopisto Redu opiskelijoineen.

Haluatko osallistua paraatikulkueeseen?

Tapahtumaan ja paraatikulkueeseen ovat tervetulleita kaikki osallistujat, niin paikalliset kuin matkailijatkin! Erillistä ilmoittautumista ei tarvita, riittää kun saavutte paikalle lauantaina klo 10.30 ja päällä on puettuna jotain punaista. Tervetuloa, haasta mukaan vaikka naapurit tai tuttavaperhe ja ottakaa mukava lähtö viikonloppuun ja hyvään joulumieleen! 

 

Jouluparaati 2018
Lauantaina 10.11.2018 klo 11 alkaen marssitaan Joulumielen Osoitus Rovaniemen kaupungintalolta keskustaan Lordin aukiolle.

Likiliikkeen jäsenille

Likiliike haastaa mukaan kaikki jäsenyrityksensä marssimaan oman kaupungin Joulumielen puolesta! Samalla Likiliike haastaa jäsenseurojensa juniorijoukkueet osallistumaan Joulumielen Osoitukseen.
Eniten osallistujia Joulumielen Osoitukseen kerännyt juniorjoukkue (huom. ei seura) saa joukkuelleen 150€:n Likiliike-lahjakortin. Lahjakortti käy yli 200 Likiliike-yritykseen! Osallistujamäärä lasketaan paraatin lähtöpaikalla Kaupungintalon pihalla ja sen suorittaa Likiliikkeen johtoryhmän edustaja. Nyt siis keräämään joukkueen junnut, vanhemmat, isovanhemmat, kummit ja vielä kummin kaimatkin mukaan! Kaikille jotain punaista päälle ja osoittamaan Joulumieltä.
Ja vielä pienenä bonuksena, omat seuravärit on erittäinkin luvalliset ja jopa suotavat olla esillä. Näin seuranne saa myös hyvää näkyvyyttä iloisessa koko perheen tapahtumassa. Haaste on heitetty seuraaville seuroille ja heidän juniorjoukkueilleen:
Woman Volley, FC Santa Claus Juniorit, Rovaniemen Palloseura, Rovaniemen Kiekko Ry ja Santa’s United. 

Lauantaina nähdään!

Pue punaista päälle ja tule mukaan avaamaan joulu Rovaniemen keskustaan!

 

Tervetuloa!

Lue lisää

Liki Yhtiökokous 10.10.2018 toi yhteen lähes 70 paikallista yrittäjää päättämään tulevasta toimintakaudesta

Likiliikkeen oma Yhtiökokous kokoontui 10.10.2018
Ohjelmallinen ja palkitseva Liki Yhtiökokous järjestettiin tänä vuonna toista kertaa.

 

Likiliikkeen perinteistä Yhtiökokouksta vietettiin jälleen Likiliike Wetteri Oy:n tiloissa 10.10.2018. Mukana oli lähes 70 yrittäjää mukana päättämässä tulevan toimintakauden asioista ja kuulemassa toimintakertomuksen. Tämä yhtiökokouks ei jätä osallistujiaan kylmäksi! Yrityksiä palkittiin, maljaa nostettiin ja kaikki saivat osallistua yhteisen toiminnan linjauksiin. Päätöksiä siivitti Maj-Lis Erola yhdessä Vesa Norvanton kanssa mukavalla musiikilla. Muutama yllätyskin mahtui mukaan – lue eteenpäin ja katso kaikki  kuvat Facebook-sivuiltamme!

 

Liki Yhtiökokous 10.10.2018
Likiliikkeen Johtoryhmän puheenjohtaja Pasi Hiukka toivotti osallistujat tervetulleiksi Yhtiökokoukseen.

Illan ensimmäinen yllätys tarjoiltiin heti tilaisuuden alkuun, kun Pasi Hiukka pyysi puheenvuoron NEVE Oy:n Petteri Nissiseltä. Napapiirin Energia ja Vesi Oy​ on Likiliikkeen tuorein Väärti! Väärti -statuksella Likiliikkeessä on tämän myötä mukana viisi organisaatiota. Väärti tarkoittaa ”luottamuksen arvoista, ystävää”. He ovat Likiliikkeen isoja ystäviä, jotka omalla toiminnallaan toteuttavat samaa arvopohjaa, mistä Likiliike tunnetaan: paikallisuus ja yhteistyö edellä.

Rovaniemen kaupunginhallituksen puheenjohtaja Liisa Ansala​ saapui tuomaan kaupungin tervehdyksen kaikille Likiliike -yrityksille. Rovaniemen kaupunki on merkittävä Likiliikkeen toiminnan tukija – onhan meillä yhteinen tavoite ja päämäärä: elinvoimainen, paikalliset erinomaisesti huomioiva kaupunki, jonka yritykset ovat kilpailukykyisiä ja elinympäristö viihtyisä.

Illan toinen jymy-yllätys seurasi pian perässä, kun Visit Rovaniemi – Joulupukin kotikaupunki​ esitteli toimitusjohtaja Sanna Kärkkäinen​ johdolla matkailukentän kuulumisia. Sanna toi mukanaan Likiliikkeen yrityksille mieluisan uutisen. Likiliike katto-organisaationa on nyt Rovaniemen Matkailu&Markkinointi Oy:n osakas. Tätä kautta voimme vahvistaa matkailijalle annettavaa viestiä ja signaalia siitä, mistä paikalliset palveluntuottajat ja tuotteet löytyvät.

Yritykset Kehittämispolulle​ -hanke antoi osallistavaa näkökulmaa yhtiökokoukseemme. Nina toi terveiset myös Rovaniemellä 26.10. järjestettävästä Ketterästi kaamokseen -työkykyiltapäivä​ -tapahtumasta.

Likiliike Johtoryhmä
Likiliikkeen Johtoryhmää Yhtiökokouksessa

Yhtiökokouksessa valitaan myös Likiliikkeen johtoryhmä. Johtoryhmä linjaa Likiliikkeen toimintaa ja tekee läheistä työtä yhdessä Likiliike -päällikön kanssa. Likiliikkeen toimintavauosi on yhtiökokouksien välinen aika, tällä kertaa päivälleen vuosi 10.10.2017-10.10.2018. Johtoryhmän puheenjohtajana jatkaa Pasi Hiukka​. Johtoryhmän jäsenet valitaan 2-vuoden ajaksi kerrallaan. Johtoryhmän kokoonpanossa jatkoivat toiselle vuodelleen Mikko Riskilä​, Lohiapaja​ Oy, Taina Torvela​, Mainostoimisto Ajatus​ Oy, Mervi Kaukua​ @Pohjoinen Värisilmä, Juho Tuhkala​, Lapin Kansa​, @Pia Jokela, Rovaniemen Kehitys Oy​. Uudet johtoryhmän jäsenet tulevalle kaudelle ovat @Olli Huotari Mandragora kahvi- ja teekauppa​, Mirkka Koskelainen​, @Päiväkoti Sunnarborg, Henna Nurminen​ HHR Business Oy​ ja Taina Stark​, @Beebike Oy. Onnea kaikille!

Vuoden 2018 palkitut Likiliike -yritykset
10.10.2018 paikalla olleet palkitut pääsivät yhteiskuvaan kukkineen ja kunniakirjoineen.

Rovaniemen Yrittäjänaiset ry on valinnut keskuudestaan Vuoden Rovaniemeläiseksi Yrittäjänaiseksi Kukka-Aitta ja Rovaniemen Hautaustoimisto ja Juhlapalvelu​n Sirpa Erolan. Likiliike onnittelee!

Juho Tuhkala​ väärtimme Lapin Kansa​n edustajana ja johtoryhmämme jäsenenä oli mukana jakamassa Liki Yhtiökokouksen palkintoja. Kaleva Median Lapin Kansa tarjosi lahjan palituille yrittäjille kuin arvottavaksi koko osallistujajoukon kesken. Kiitos ja onnittelut voittajille!

 

Kuvat: Studio Artica / Petri Teppo

Lue lisää

Likiliike juhlii valtakunnallista Yrittäjän päivää jäsenyrityksiensä kera

Rovaniemen yrittäjät ry järjestää yhteisen illanvieton paikallisille yrityksille ja yrittäjille

Likiliikeyritykset sekä Rovaniemen yrittäjät ry:n jäsenet saavat varaslähdön valtakunnallisen Yrittäjän päivän juhlintaan. Yrittäjäjärjestö polkaisee Liki-Markkinoiden jatkeeksi illanvieton, jossa kohotetaan malja yrityksille sekä yrittäjyydelle rovaniemeläisittäin. Lauantaina 1.9.2018 suuri joukkio yrittäjiä kerääntyy yhteen illastamaan sekä varkostoitumaan Napapiirillä sijaitsevaan Three Elves ravintolaan.

Rovaniemen yrittäjät ry ja Likiliike juhlii Yrittäjän päivää 1.9.2018
Rovaniemeläisten yrittäjien yhteinen illanvietto on lauantaina 1.9.2018 Three Elves -ravintolassa Napapiirillä.

– Haluamme, että paikalliset yrittäjät ja yritykset tuntevat toisensa yhä paremmin ja pääsevät jakamaan omia onnistumisiaan sekä arkikokemuksiaan yrittäjänä. Tahdomme myös korostaa paikallisen yhteisön merkitystä, oli kyseessä sitten Rovaniemen yrittäjät ry tai Likiliike. Nämä yhteisöt toimivat alustana yrittäjille löytää tietoa, asiantuntijuutta, apua ja kannustusta oman liiketoimintansa harjoittamiseen. Lisäksi meillä tietysti on näitä mukavia tapahtumia, jotta yrittäjätkin pääsevät välillä heittämään vapaalle, kertoo Likiliike-päällikkö Marika Tiikkaja.

Yrittäjän päivä 2018 Rovaniemellä
Valtakunnallinen Yrittäjän päivä on keskiviikkona 5.9.2018.
Yrittäjä, kiinnostuitko jäsenyydestä?

Rovaniemen yrittäjät ry:n jäsenyys >>>

Likiliikkeen jäsenyys >>>

Lue lisää

Tapaa paikalliset yrittäjät lähelläsi Liki-Markkinoilla la 1.9.2018 klo 11 alkaen

Liki-Markkinat on koko perheen maksuton tapahtuma yrittäjän päivän kunniaksi

 

Rovaniemen Yrittäjät ry, Likiliike ja Rovaniemen Yrittäjänaiset ry juhlistavat yrittäjän päivää koko kansan juhlaksi tarkoitetuilla markkinoilla Lordin aukiolla lauantaina 1.9. klo 11-15. Mukana tapahtumaa toteuttamassa ovat myös Rovaniemen Kehitys Oy sekä Yritykset Kehittämispoluille -hanke. 

Yrittäjn päivää juhlistetaan nyt Liki-Markkinoilla
Paikalliset yrittäjät lähelläsi Liki-Markkinoilla 1.9.2018

Tapahtuman avaa kaupunginjohtaja Esko Lotvonen ja päivän juontaa Lapin Kansan toimittajanakin tunnettu monimediajournalisti, somekoomikko räppäri Sonja “Sonkkeli” Huhtaniska. Luvassa viiltävää analyysiä yrittäjyydestä pilke silmäkulmassa.

Liki-Markkinat on koko perheen maksuton tapahtuma lauantaina 1.9. Lordin aukiolla klo 11-15 valtakunnallisen Yrittäjän päivän kunniaksi. Yrittäjän päivää juhlitaan kalenterin mukaisesti 5.9. ja tänä vuonna sitä juhlitaan 21. kerran. Rovaniemen yrittäjät ry yhteistyökumppaneineen haluaa osoittaa paikallisille ja matkailijoille, että rovaniemeläinen yrittäjyys kukoistaa ja voi hyvin! Tule katsomaan, mitä kaikkea kaupungistamme löytyykään.

Markkinoilla pääset tutustumaan kattavaan valikoimaan rovaniemeläistä osaamista, lähellä tuotetuista elintarvikkeista kauneudenhoitoon ja melkein kaikkeen siltä väliltä. Lapsille on luvassa maksuton pomppulinna ja ilmapalloja.

Tapahtuman järjestää Rovaniemen Yrittäjät ry yhteistyössä Rovaniemen Yrittäjänaiset ry:n, Likiliikkeen, Rovaniemen Kehitys Oy:n sekä Yritykset Kehittämispoluille -hankkeen ja Lapin AMKn kanssa.

Tervetuloa nauttimaan rovaniemeläisestä markkinatunnelmasta!

 

OHJELMA:

Klo 11.00 Avaus, kaupunginjohtaja Esko Lotvonen

Klo 11.10 Rovaniemen Yrittäjät ry:n puheenjohtaja Esko Määttä

Klo 11.20 Uusien Likiliikkeiden sertifiointi

Klo 13.00 Yrittäjä Roast

Klo 14.30 Arvontapalkintojen jako

Liki-Markkinat Lordin aukiolla 1.9.2018
Liki-Markkinat juontaa Sonkkeli, joka myös asettaa yrittäjät kiperään talk-show jutusteluun lavalla.

Tutustu markkinoilla yrittäjiin Rovaniemellä, ihan likelläsi!

Tapahtuma Facebookissa täällä>>>

#likiliike #rovaniemenyrittajat #rovaniemi #visitrovaniemi #tapahtumat #rovaniementapahtumat #paikallisuus #visitrovaniemi #visitlapland

Lue lisää

Likiliikkeellä on oma kummihevonen Kuninkuusraveissa 28.-29.7.2018!

Rovaniemellä järjestettävät Kuninkuusravit 28.-29.7. keräävät Mäntyvaaran raviradalle odotetusti yli 50 000 vierailijaa

Rovaniemellä ravataan 28.-29.7.2018 Kuninkuusravien 87. ravit. Kuninkuusraveja on järjestetty jo vuodesta 1924 ja ja tapahtuma on vakiintunut raviurheilun vuoden päätapahtumaksi. Viimeksi Kuninkuusravit järjestettiin Rovaniemellä vuonna 2004, jolloin paikalla oli lähes 48 000 kävijää. Tänä vuonna osallistujia odotetaan entistäkin enemmän.

 

Kunkkarit jälleen Rovaniemellä 2018

Violetti loimi loimuaa

Kun Rovaniemellä tapahtuu, on Likiliike mukana menossa. Kuninkuusravien tähtien päällä loimuaa violetti loimi sekä lauantaina että sunnuntaina – voit siis bongata Likiliikkeen kuninkuusraveista joko livenä paikan päällä tai televisiolähetyksen kautta! Yhteensä 40 Likiliikkeen jäsenyrityststä kokosivat kortensa kekoon ja tarmokkaalla yhteisvoimalla ja vankkumattomalla päättäväisyydellä myös Likiliike pääsee näyttäytymään ravikansan edessä. Likiliike on voittoa tavoittelematon yrittäjäyhteisö, joka haluaa toiminnallaan korostaa paikallista yrittäjyyttä sekä sen merkittävyyttä niin yrittäjäverkostossa kuin kaikille kuluttajille – sekä paikalisille että matkailijoille. Likiliikken logo on tae ja takuu paikallisesta yrittäjästä – sinä valitset, kuinka kulutat. Likiliikkeessä on mukana  yhteensä 221 yritystä, jotka haluavat tarjota paikallisia tuotteita ja palveuita. Tämä kaikki tehdään sydämellä ja ennen kaikkea – rakkaudesta Rovaniemeen.

 

 

Likiliikkeellä kummihevoset lauantain ja sunnuntain lähdöissä
Ravataan liki! Kun Rovaniemellä tapahtuu, on Likiliike mukana menossa!

Likiliikkeen osallistumisen Rovaniemen Kuninkuusraveihin mahdollistivat seuraavat jäsenyrityksemme:

ApuLappi
Brillet
Choco Deli
Dent Hammasklinikka
Gigantti Rovaniemi
Green Motion Rovaniemi
Hautauspalvelu Luoma-aho
Hoivapalvelukeskus Hoiva Villa
Hostel Cafe Koti
Hovimäki
Kaiverrus Kallio
Kauneus- ja komeushoitola Sanna´s Style
Kauppakeskus Rinteenkulma
Kauppatorin Supermarket
Kukkakaupat Ukonhattu ja Helmi
KuntoPuro
Lapin Leipomo
Lapin Systema
Lyseonpuiston Hammasasema
Lähteentien Pirtti
Maansiirtoliike Kemppe
Mainostoimisto Ajatus
Piano Bar & Cafe Ounaspaviljonki
Pieni Leivontapuoti
Pohjoinen Värisilmä – Rovaniemen Väri ja Matto
Prologo
Päiväkoti Kotola
Päiväkoti Sunnarborg
Ravintola Valdemari
Reddo Partners
Rinteenkulman Supermarket
Roifoto
Rovaniemen Palloseura
SampoApteekki
Santa Claus Holiday Village
Sähköinen Liiketoiminta Suomi
Sähkötapio
Taidekehystämö Hyvärinen
Tilintarkastus Saranki
Vakuutusvälitys Arktia Oy

Lisäksi väärtimme Lapin Kansa lahjoitti veloituksetta ilmoitustilaa tämän tempauksen käyttöön.

KIITOS!

Likiliike Kuninkuusravit

#kuninkuusravit #kunkkarit #likiliike #visitrovaniemi 

Kuninkuusravit Rovaniemellä 28.-29.2018

Kuninkuusravien 2018 ohjelma 

Ennakkolippujen myynti (to 26.7. saakka)

Lue lisää

Likiliike mukana Pohjolan Osuuspankin Tubepäivässä perjantaina 11.5.2018 klo 15-19

Tubetapahtuma Rovaniemellä 11.5.2018
Lordin aukio täyttyy 11.5.2018 nuorista, kun Osuuspankki tuo Tubepäivän Rovaniemelle

Likiliike on mukana suuressa Pohjolan Osuuspankin järjestämässä Tubepäivässä Rovaniemen keskustassa Lordin aukiolla perjantaina 11.5. klo 15-19. Tapahtumaan on vapaa pääsy ja se on tarkoitettu pääasiassa 7-15 vuotiaille lapsille ja nuorille sekä heidän vanhemmilleen.  Lavan valtaavat maineikkaat Deata, rovaniemeläinen Sita Salminen, suosikki Miklu ja ihana Julia Ahonen! Likiliike jakaa jälleen tuttuja violetteja ilmapalloja tapahtumassa. Likiliikkeinä tapahtumassa on mukana WoVo Rovaniemi, FC Santa Claus Junioreiden Pojat -06 joukkue sekä tämän hetken tuorein Likiliike, pelien erikoismyymälä Pelimies.

Lue lisää OP:n tubekiertueesta >>>

Tapahtuman aikataulu:

Klo 14.30 Tapahtuman jonotuksen ohjeistus alkaa

Klo 15.00 Pohjolan Osuuspankin sekä TubeConin alkutervehdys

Klo 15.10 Meet & Greet alkaa, tubettajat saapuvat lavalle

Klo 16.45 Tubettajien tauko – aikaa kierrellä aukion kojuissa ja pisteissä

Klo 17.15 Meet & Greet jatkuu

Klo 19.00 Tapahtuma päättyy

 

Tubetähdet Deata, Sita Salminen, Julia Ahonen ja Miklu

Tubettajat Deata, Sita Salminen, Julia Ahonen ja Miklu

 

Likiliikkeen pisteellä lavan läheisyydessä saattaa nähdä jotain kimaltelevaa

Paikallisen naisten lentopallojoukkueen WoVon edustajien kaulassa voi nähdä kultaiset mitalit, sillä WoVo Rovaniemen A-joukkue on tuore Suomen mestari! Onnea! WoVo tuo tubekansan keskuuteen myös vielä tämän viikon loppuun saakka myynnissä olevat kausarit. Jokaisesta hankkimastasi tuplakausarista suuntautuu 10 € valitsemasi seuran junioritoiminnan tukemiseksi.

FC Santa Claus Juniorit ovat paikalla evästämässä väkeä makkaravälipalla tapahtumista tutulla vaunullaan ja esittelemässä seuran toimintaa.

Pelimies tuo uudet ja trendikkäät lautapelit kokeiltavaksi Likiliikkeen teltalle, nämä pelit käyvät niin perheen pienimmille kuin aikuisillekin ja ruutuaikaa säästyy! Paikan päällä myös ostomahdollisuus.

Tervetuloa mukaan sankoin joukoin koko perheen mukavaan tapahtumaan!

 

Lue lisää

RolloVappu 2018

Likiliike jakaa jälleen ilmapalloja RolloVappu -tapahtumassa.

Rovaniemellä paikalliset yrittäjät tarjoavat lapsiperheille maksuttoman ja päihteettömän vappukarnevaalin

 

Vapunpäivänä 1.5. klo 11-16 Angry Birds puisto täyttyy jälleen tuhansista paikallisista lapsiperheistä, kun RolloVappu järjestetään kuudennen kerran. Täysin talkoovoimin järjestettävä tapahtuma on kaikille maksuton. Tapahtuman pääjärjestäjä on Rovaniemen Yrittäjät Ry yhteistyössä Likiliikkeen ja FC Santa Claus Junioreiden pojat -05 kanssa. Lisäksi lukuisat sponsorit tulevat tapahtuman järjestelyjä.

 

Luvassa on lapsille ilmainen karuselli, ohjattua toimintaa, taikuri Alfred taiteilee lapsille ilmapallohahmoja sekä lasten karaokea. Alueelta voi ostaa pientä purtavaa, kuten mehua, kahvia ja makkaraa. Paikalla on myös soppatykki, joten koko perheen vappulounaan nauttiminen onnistuu samalla. Hattaraa ja popcornia on myynnissä sekä paikalta voi ostaa myös käsityönä tehdyn nimikorun. Tervetuloa viihtymään koko perheen voimin!

 

OHJELMA:

Klo 11.00                            TAPAHTUMA ALKAA

Klo 12.00                            Musiikkikoulu Pop-upin puistomuskari

Klo 12.30                            Frisbeegolfin kokeilua Star Framen johdolla

Klo 13.00                            Musiikkikoulu Pop-upin puistomuskari

Klo 13.30                            Frisbeegolfin kokeilua Star Framen johdolla

Klo 14.00                            Musiikkikoulu Pop-upin puistomuskari

Klo 14.30                            Frisbeegolfin kokeilua Star Framen johdolla

Klo 16.00                            TAPAHTUMA PÄÄTTYY

Lue lisää

Likiliikkeet lahjoittavat joulumieltä

Likiliikkeet lahjoittavat joulumieltä

Likiliike tekee hyvää

Likiliikkeet lahjoittavat tänäkin jouluna 2000 € paikalliseen hyväntekeväisyyteen. Tänä vuonna rovaniemeläiset ovat äänestäneet hyväntekeväisyyskohteeksi Hope-yhdistyksen. Likiliikkeiden lahjoittamat rahat jaetaan 50 €:n lahjakortteina apua tarvitseville perheille.

Hanki lähilahja Likiliikkeestä ja osallistu jouluarvontaan

Likiliikkeet arpovat joulun aikana kaikkien liikkeissä kävijöiden kesken kolme lahjakorttia, jotka ovat arvoiltaan 50 €, 100 € ja 150 €. Osallistu arvontaan 1.-24.12. täyttämällä lomake missä tahansa Likiliikkeessä. Arvonta suoritetaan 31.12.2017. Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti sekä voittajien nimet julkaistaan Likiliikkeen Facebookissa ja verkkosivuilla.

Likiliikkeet toivottavat kaikille läheistä joulua!

Lue lisää