Arctic 247 Gym Oy

Arctic 247 Gym on 2010 perustettu perinteinen 900:n neliön kuntosali. Sali on varusteltu monipuolisilla kuntosalilaitteilla, joissa on myös paljon vapaita painoja ja toiminnallinen puoli.

Sali sopii kaikentasoisille treenajille aloittelijasta kilpailijoihin. Meillä ei ole liittymismaksua eikä pakkojäsenyyttä. Meille pääset treenaamaan silloin kun sinulle sopii eli 24/7. Laitteemme ovat Cypex-, Kraftwerk-, Precor-, SS-Power-, Star trek- ja Biomotion-merkkisiä. Toiminallisella puolen voit pyörittää rengasta, työntää ja vetää kelkkaa ym. Kahvakuulia löytyy painoista 4-60kg.

Haluamme, että harjoittelusi on mahdollisimman tuloksellista ja turvallista. Kaikkiin kuntosalikortteihimme sisältyy vaihtuvat treeniohjelmat ja ohjaukset, jolloin ohjaaja näyttää sinulle uusien harjoitusliikkeiden oikeat suoritustekniikat ja antaa vinkkejä harjoitteluun. Kehosi lähtötilanteen ja treenisi tulokset voit tarkistaa InBody-mittauksella. Käytämme tarkkaa Inbody230-laitetta, joka mittaa sähköisesti kehosi koostumuksen.

Myymälästämme löydät laadukkaat lisäravinteet ja varusteet. Valikoimissa ovat mm. Scitec, Spirit, Leader ja Schiek tuotteet. Jos haluamaasi tuotetta ei ole heti hyllyssä, tilaamme sen sinulle mahdollisimman nopeasti. Myymälä on auki päivystysajoin.

Arctic 247 Gymin tiloissa työskentelee myös kaksi koulutettua ja ammattitaitoista hierojaa, jotka varmistavat kehosi palautumisen.

Tule tutustumaan tiloihimme!

Arctic 247 Gymin Mika Hiltunen.

 

Hyvinvointi, liikunta ja urheilu

Sähköposti
info@arctic247.com

Verkkosivu
www.arctic247.com/

Facebook
www.facebook.com/Arctic-247-Gym

Osoite
Varastotie 1
96100 Rovaniemi

Puhelinnumero
040 486 2476
050 378 5558