Arctic Lifestyle Oy

Arctic Lifestyle Oy / Lapin Hullu on monipuolinen ohjelmapalveluyritys, joka tarjoaa unohtumattomia elämyksiä ympäri vuoden.

Ohjelmapalveluihimme kuuluu mm. kelkkasafarit, tankkiajelua, koskenlaskua, värikuulasotaa, kartingia ja seikkailuohjelmia. Kalustomme koostuu uusimmista ja kaupungin tehokkaimmista kelkkamalleista ja varusteemme ovat aina parasta mahdollista laatua. Oppaamme ovat kokeneita ja ammattitaitoisia, jotka takaavat aktiviteettien onnistumisen ja turvallisen toteuttamisen.

Ohjelmapalveluiden lisäksi tarjoamme majoitusta, catering-, ravintola- ja baaripalveluita, sekä kokous- ja saunatiloja. Someroharjulla sijaitsevalta Päämajalta löytyy luksustason sauna- ja kokoustilat ulkoporealtaineen, sekä majoitustilat 12 henkilölle. Päämajan keittiö on asiakkaiden käytössä, mutta tilauksesta hoidamme paikalle myös catering-palvelut.
Koskikadulta aivan Rovaniemen ydinkeskustasta löytyvät Lapin Hullun ravintola- ja baaripalvelut. Safaripub ja -kahvila on avoinna kaikille ja Lappi-henkiset asiakastilamme muovautuvat tarpeen mukaan kokoushuoneesta illallisravintolaksi tai vaikkapa jääkiekon kisakatsomoksi.

Räätälöimme asiakkaidemme kanssa heidän toiveidensa mukaiset loma-aktiviteetit ja tapahtumat oli kyseessä sitten yksityishenkilö tai yritys. Lisäksi vuokraamostamme löytyy moottorikelkat, vesijetit, telttasauna ja palju, värikuulavälineet, tila-autot, peräkärryt, kumilautat ja paljon muuta.

7 Matkailu

Arctic Lifestyle Oy
Käyntiosoite
Koskikatu 6
96100 Rovaniemi

Puhelinnumero:
040 3439100

Nettisivut:
www.arcticlifestyle.fi

Sähköpostiosoite:
info@arcticlifestyle.fi

Facebook:
www.facebook.com/arcticlifestyle

Twitter
https://twitter.com/lifestylearctic

Instagram
@arcticlifestyle