Arctica Coaching & Consulting Oy on vuonna 2017 perustettu rovaniemeläinen konsultointi- ja valmennusyritys, joka tarjoaa tietohallintoon, tiedonhallintaan ja prosesseihin sekä mm. tiedonkäsittelyyn ja tietosuojaan liittyvää neuvontaa, opastusta, konsultointia, valmennusta, sparrausta sekä asiantuntijapalvelua erityisesti pienille ja keskisuurille yrityksille.

Olen perheellinen kolmen lapsen isä ja yrittäjä. Yrittäjä olen jo toisessa polvessa ja pienyrittäjän arkea olen seurannut läheltä varsin pitkään.

Olen toiminut erilaisissa tietotekniikan ja tietohallinnon monipuolisissa ja vaativissa asiantuntijatehtävissä noin vuodesta 1995. Tavoitteenani on auttaa sinua tiedonhallinnan suunnittelussa, hyödyntämisessä sekä tietosuoja-asioissa. Lisäksi tavoitteenani on saada tietotekniikkasi tuottamaan sähköistämällä palveluja ja prosesseja siten, että voit itse keskittyä varsinaiseen leipätyöhösi sekä niin, että kustannukset alenevat ja palvelut nopeutuvat. Nämä yhdessä tuottavat sinulle mahdollisuuden parantaa toimintasi tuottavuutta niin taloudellisesti kuin toiminnallisestikin.

Arctica Coaching & Consultin Oy
Pasi Lantto, Arctica Coaching & Consulting Oy

Konsultointi ja koulutus

Sähköposti
pasi.lantto@arcticaconsulting.fi

Verkkosivu
https://www.arcticaconsulting.fi

Facebook

www.facebook.com/arcticaconsulting 

Puhelinnumero
050 372 5202

Osoite
Kärrypolku 7,

96190 ROVANIEMI