Autocolorit Oy

Autocolorit Oy on vuonna 2013 perustettu, Rovaniemellä toimiva automaalien ja -tarvikkeiden erikoisliike. Palvelemme sekä yrityksiä että yksityisiä asiakkaita. Olemme valtuutettu Standox-automaalien jälleenmyyjä. Tuotevalikoimamme kattaa kaiken pohjasta pintaan: vanhan maalipinnan virheiden ja kolhujen korjaamisesta aina valmiin maalipinnan tekemiseen ja sen ylläpitoon.

Meiltä löytyy välineet henkilöautojen, raskaan kaluston ja työkoneiden maalaukseen. Näiden lisäksi automaalit sopivat hyvin yksilöllisiin ja erikoisiin maalauksiin myös kotona, aina kaapinovista kukkamaljakoihin. Asiakkaamme ovat tuunanneet esimerkiksi kengät iltapukuun sointuviksi, wc-istuimen kaakeleihin sopivaksi ja pirttikaluston uutta vastaavaksi.

Meiltä saat asiantuntevaa palvelua ja laadukkaat tuotteet nopeasti toimitettuna. Käymme jokaisen asiakkaan kanssa huolella läpi maalattavan kohteen ja maalausolosuhteet, jotta saamme kaiken kyseiseen työhön tarvittavan tiedon. Palveluumme kuuluu myös värin täsmäävyden varmistaminen ennen valmistamista mm. värikameraa ja värimalleja apuna käyttäen.

Autocolorit Oy:n omistaa nuori rovaniemeläinen pariskunta.

Tallenna

 

Autokorjaamo

Sähköposti
info@autocolorit.com

Verkkosivu
www.autocolorit.com

Facebook
www.facebook.com/AutocoloritOy/

Osoite
Paljetie 4
96300 Rovaniemi

Puhelinnumero
040 170 9360