Brillet

Brillet – hiukan parempi optikkoliike on yksityinen, paikallinen optikkoliike. Brilletin toiminta-ajatuksena on nimensä mukaisesti tehdä kaikki hiukan paremmin, joka näkyy aidosti yksilöllisenä, asiantuntevana palveluna, perusteellisina ja monipuolisina näön- ja silmän terveystutkimuspalveluina sekä korkealaatuisina tuotteina. Brillet kuuluu valtakunnalliseen näkemisen asiantuntijoiden Näköasiantuntijat-verkostoon, jonka tarkoituksena on kehittää entistä laadukkaampia näön- ja silmän terveystutkimuspalveluita.

Brilletin omistavat pitkän kokemuksen optiselta alalta omaavat optometristit Pasi Hiukka ja Taina Hiukka. Liikkeen monipuolisesta kehysvalikoimasta vastaa todellinen kehysasiantuntija Virpi Hyvönen ja liikkeen näöntutkimustoimintaa täydentää omilla palveluillaan silmätautien erikoislääkäri Hannele Typpö.

Brillet on tuonut markkinoille myös oman Brillet24.fi-verkkokaupan, jotta paikalliset voivat asioidessaan netissä suosia samalla paikallista yritystä. Verkkokauppa löytyy osoitteesta www.brillet24.fi

 

pallo  Optikkoliike

Aukioloajat
Ma-Pe 10 - 18
La 10 - 15

Sähköposti
brillet@brillet.fi

Verkkosivu
www.brillet.fi

Facebook
https://www.facebook.com/brilletoptikko

Puhelinnumero
0400 448 922

Osoite
Koskikatu 22
96200 Rovaniemi