Caravankeskus Reatalo

Caravankeskus Reatalo on Rovaniemeläinen palveleva monimerkkiliike, josta saat kaikki caravanpalvelut saman katon alta. Edustamme Euroopan myydyimpiä ja arvostetuimpia merkkejä. Merkit ja mallistot täydentävät toisiaan tarjoten asiakkaillemme täydellisen valikoiman eri käyttötarkoituksiin ja erilaisiin budjetteihin sopivia ajoneuvoja.

Päämerkkimme autopuolella ovat Adria, Dethleffs, Kabe ja Sunlight, sekä vaunupuolella Hobby, Kabe ja Poksi. Tilauksesta toimitamme myös muita merkkejä.

Meiltä hankittu uusi ajoneuvo on turvallinen ostos, jossa takuu- ja huoltoasiat hoituvat taatusti. Järjestämme myös rahoituksen kohtuullisella korolla ja sopivilla maksuerillä.

Matka sujuu varmimmin hyvin huolletulla matkailuautolla tai –vaunulla. Huoltomme toimii nykyaikaisissa tiloissa. Korjaamomme laitteet ja henkilökuntamme ovat aina ajan tasalla. Huollamme, korjaamme ja toimitamme varaosat kaikkiin merkkeihin. Huoltohallimme tarjoaa hyvät puitteet monenlaisiin huoltotoimiin. Olemme kaikkien vakuutusyhtiöiden hyväksymä kolarikorjaamo.

Caravan-marketissamme on jatkuvasti esillä laaja valikoima lisävarusteita, tarvikkeita ja varaosia. Seuraamme tiiviisti alan kehitystä; siksi voimmekin esitellä aina tuoreimmat uutuudet.

Ylpeinä voimme kertoa että olemme AAA-luottoluokan liike (2002- 2017), jolle on myönnetty Suomen paras Caravanpalvelu-tunnus kahdesti. Tervetuloa mukaville kaupoille!

 

pallo  Autoliike

Sähköposti
reatalo@pp.inet.fi

Verkkosivu
www.reatalo.net

Facebook
www.facebook.com/caravankeskusreatalo

Puhelinnumero
016 315 440

Osoite
Teollisuustie 23
96300 Rovaniemi