Hautauspalvelu Luoma-Aho

HAUTAUSPALVELU LUOMA-AHO KY

Surun kohdatessa olemme apunasi.

Perheyrityksemme on palvellut ihmisiä surun kohdatessa yli 40 vuotta. Osaaottavalla asenteellamme osaamme hoitaa kaikki omaisesi hautaukseen liittyvät käytännön järjestelyt viivytyksettä ja laadukkaasti, paikallisia rovaniemeläisiä lähipalveluja arvostaen.

Empaattista kokonaispalvelua

Osaamme kohdata surun ja toimia hienovaraisella tavalla niin, että omaisesi viimeisestä matkasta tulee toivomallanne tavalla onnistunut. Autamme sinua valitsemaan arkun, uurnan, arkunkoristeen, hautakiven ja kukkalaitteet  sekä varaamaan vainajan kuljetukset ajoissa ja vaivatta. Avustamme myös perunkirjoituksen toteuttamisessa sekä tarjoamme laadukkaita lähipalveluita omaisesi muistoa kunnioittavan hautaustilaisuuden suunnittelussa ja toteuttamisessa.  

Voimme järjestää muistotilaisuuden valitsemassasi paikassa tai voimme osoittaa sopivat tilat paikallisia omaleimaisia ympäristöjä arvostaen. Hoidamme kaikki käytännön järjestelyt joko yksin tai yhdessä kanssasi yksilölliset toiveenne aina huomioiden.  

Omaisesi tahtoa kunnioittaen

Kuuntelemme herkällä korvalla toiveitasi ja omaisesi tahtoa. Autamme Sinua toteuttamaan omaisesi viimeistä matkaa häntä arvostavalla tavalla. Saattomatkat hoidamme edustavilla mustilla erikoisvalmisteisilla ruumisautoilla sekä erikoispitkällä Volvo Nilssonilla, johon voi myös tulla neljä omaista kyytiin.

Tule käymään ja keskustelemaan kokeneen henkilöstömme kanssa hautaustoimistollamme Rovakadulla silloin kun Sinulle parhaiten sopii. Otathan yhteyttä puhelimitse, sähköpostitse tai yhteydenottolomakkeella.

 

Surun kohdatessa apunasi,

Markku Luoma-Aho
yrittäjä, toimitusjohtaja

Janne Luoma-aho
Toimistovastaava

Kuinka valita hautaustoimisto?   https://www.youtube.com/watch?time_continue=3&v=zuRJPTuOn-4

 

pallo  Hautaustoimistoja

Sähköposti
hautauspalvelu.luoma-aho@pp.inet.fi

Verkkosivu
www.hautauspalveluluoma-aho.fi

Facebook
www.facebook.com/hautauspalvelu.luomaaho.roi

Youtube
www.youtube.com/watch?time_continue=3&v=zuRJPTuOn-4

Puhelinnumero
040 5658116

Osoite
Rovakatu 15
96100 Rovaniemi