Hostel Café Koti

Hostel Café Kotia pyörittävät kaverukset Antti ja Tuulia, jotka haluavat Kodissa tuoda esiin paikallisen ympäristön, tavat ja asiat sellaisina kuin ne ovat. Matkustellessaan ympäri maailmaa, he ovat oppineet arvostamaan omaa ympäristöä entisestään ja haluavat näyttää tämän myös muille.

Hostellissa on 23 huonetta, kolme dormia ja yksi huoneisto. Yhteensä petipaikkoja löytyy 84 hengelle. Kaikissa yksityishuoneissa on omat kylpyhuoneet ja aamupala sisältyy huoneen hintaan. Yhteismajoitustiloissa yöpyville puolestaan löytyy wc- ja suihkutilat huoneiden välittömästä läheisyydestä. Hostellin tiloista löytyy myös hyvin varusteltu keittiö asiakkaiden käyttöön, mukava oleskelualue ja aito suomalainen sauna. Hostel Café Kodissa on ilmainen Wi-Fi.

Kahvilasta löytyy noin 80 asiakaspaikkaa ja haluamme vieraidemme viihtyvän ja saavan pienen tauon arjen hulinoista. Café Koti tarjoaa hyvää kahvia, juomia, leivonnaisia ja ruokaa rennossa ja vaivattomassa ilmapiirissä. Järjestämme kahvilassa silloin tällöin erilaisia tapahtumia ja pyrimme pitämään menon mahdollisimman simppelinä ja aitona. Ajoittain kahvilassa on nähtävillä myös taidenäyttelyitä.

Tavoitteenamme on tarjota asiakkaillemme lämmin, rentouttava ja paikallinen tapa kokea Rovaniemi. Lämpimästi tervetuloa!

Teksti: Visit Rovaniemi

Hostel Cafe Koti terassi

 Matkailu

Sähköposti
info@hostelcafekoti.fi

Verkkosivu
www.hostelcafekoti.fi

Facebook
www.facebook.com/hostelcafekoti

Puhelinnumero
044 7961 333

Osoite
Valtakatu 21
96200 Rovaniemi