Kauneus- ja Komeushoitola Sanna's Style ky

Kauneus- & Komeushoitola Sanna's Style ky on paikallinen, yksityinen kauneushoitola. Olemme satsanneet laatuun niin tuotteiden, kuin henkilökunnan osaamisen ja palvelun saralla. Olemme Pohjois-Suomen ainoa Dermalogiva Expert - ja Platinum tason kauneushoitola. Koko Suomessa on tällä hetkellä 28 Experttiä, joista siis 4 täällä Rovaniemellä meidän liikkeessämme! Expert - luokituksen ansiosta vain meillä on lupa tehdä mm. Experteille tarkoitettuja erikoishoitoja, joilla saadaan mullistavia tuloksia minimiajassa!

Koska vaadimme käyttämiltämme tuotteilta kokonaisvaltaista toimivuutta, ihon tervettä toimintaa tukevaa teknologiaa ja ennen kaikea tuloksia, olemme päätyneet käyttämään ihonhoidossa Dermalogica sarjaa ja ehostuksissa jane iredale meikkisarjaa.

Kasvohoidot rakennamme jokaiselle asiakkaalle heidän ihonsa tarpeiden mukaan, joka selviää Dermalogica Face Mappingilla, tarkalla ihoanalyysillä. Näin jokaisen asiakkaan ihot saavat täsmälleen oikeat hoidot ja hoitotuotteet. Hoidon lopuksi laadimme myös reseptin ja opetamme tuotteiden käytön. Yksinkertaista - ja helppoa!

Kauneus- & Komeushoitolan omistaa Sanna Koivuranta, joka on valmistunut SKY-kosmetologiksi vuonna 1999. Ennen liikkeen perustamista Sanna hankki pitkän työkokemuksen eri kauneushoitoloista Etelä-Suomessa ja toimi myös kosmetologi opettajana Lapin ammattiopistossa. Experteiksi koko henkilökunta valmistui v. 2014 ensimmäisten joukossa. 

 

2 Kauneudenhoito

Sähköposti
info@sannastyle.fi

Verkkosivu
www.sannastyle.fi

Facebook
www.facebook.com/SannaStyle

Youtube
www.youtube.com/user/SannasStyle

Puhelinnumero

040-7040700

Osoite
Rovakatu 24
96200 ROVANIEMI