Koneliike Jomatig Oy

Koneliike Jomatig on teknisen alan kauppa, jonka valikoimiin kuuluu laajasti kaikki hitsaukseen, koneistukseen, voimansiirtoon liittyvät tuotteet. Olemme mm. suomalaisen Kemppi-hitsaustuotteiden Suomen pohjoisin Premium Dealer - paikallinen jälleenmyyjä - koko Lapin alueella. Laakerivalikoimamme on Pohjois-Suomen laajin. Asiakkaitamme ovat teollisuus- ja koneyrittäjät sekä yksityisasiakkaat. Koneliike Jomatig on yksityinen, paikallinen yritys, jonka kauppiaana toimii Jukka Leskelä.

Toiminta-ajatuksenamme on asiantunteva palvelu ja koulutamme henkilöstöämme jatkuvasti alan erityisillä tuotekoulutuksilla. Tekniseen kauppaan kuuluu jatkuva tuotekehitys ja innovaatiot, ja yrityksemme kulmakivi onkin laaja tuotetuntemus, ammattitaito ratkaista asiakkaan erikoisimmat ja moninaiset tarpeet ja tarjoamme niihin yksilölliset ratkaisut. Nopeat toimitukset ja asiantunteva palvelu, sekä laadukkaat tuotteet takaavat tyytyväisen asiakkaan.  

Koneliike Jomatigilla on myös oma verkkokauppa, jotta paikalliset voivat asioidessaan netissä suosia samalla paikallista yritystä. Verkkokauppa löytyy osoitteesta www.jomatig.fi

 

9 Työkalut ja varaosat

Sähköposti
myynti@jomatig.fi

Verkkosivu
www.jomatig.fi

Puhelin
010 322 40 50

Osoite
Lampelankatu 6
96320 Rovaniemi