Kuntopuro

KuntoPuro Tmi on elämäntaidon valmentajan Kerttu Helysen kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin keskittyvä yritys sekä Forever -tuotteiden itsenäinen jälleenmyyjä sekä jakelija. Helynen on kouluttautunut kuntohoitaja, lymfa- ja vyöhyketerapeutti, ja hänellä 30 vuoden kokemus hyvinvoinnin alalta sekä näyttäviä meriittejä huippu-urheilun parista. Tärkein niistä on hiihtäjä Sami Jauhojärven olympiavoitto vuonna 2014 Sotshin olympialaisissa. Kerttu onkin toiminut Samin henkilökohtaisena lihashuoltajana useamman vuoden ajan.

Kertun pitkä ura ammattiurheilijoiden huoltamisessa on tuonut myös Viron hiihtomaajoukkueelle kultamitalin MM-hiihdoissa Lahdessa 2001. Kerttu työskenteli Viron miesten hiihtomaajoukkueen huoltotiimissä hierojana, kun Andrus Veerpalu nappasi kisoista Viron ensimmäisen kultamitalin. Kerttu jatkaa työskentelyään Suomen hiihtomaajoukkueessa Etelä-Korean talviolympialaisiin asti. Kerttu kiertää nykyään aktiivisesti ympäri Suomea puhumassa tilaisuuksissa omista elämänkokemuksistaan sekä kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin ja paremman olon puolesta.

KuntoPuro Tmi toimii yhden maailman tunnetuimman hyvinvointituotesarjan Foreverin itsenäisenä jälleenmyyjänä ja jakelijana. Foreverin tuotteet perustuvat yrityksen omilla tiloilla ekologisesti viljeltyyn aloe vera -kasviin ja yritys omistaa tuotteidensa prosessin kasvista tuotteeseen asti. KuntoPuro jälleenmyy ja toimittaa Forever -tuotteita koko Suomeen.

 

pallo  Hyvinvointi

Verkkosivu
www.myaloevera.fi/kuntopuro/fi/start/

Puhelinnumero
040 587 8094

Osoite
Rovakatu 25 D 32
96200 Rovaniemi