Lakiasiaintoimisto Neuvonen Oy

Lakiasiaintoimisto Neuvonen Oy

Likiliike sivun uusi esittelyteksti

Lakiasiaintoimisto Neuvonen Oy on laki ja konsultointipalveluja tarjoava, mm. julkisiin hankintoihin, sopimusoikeuteen, immateriaalioikeuksiin IPR, ICT-johtamisen ja kehittämiseen konsultointiin, kokonaisturvallisuuteen, tietohallintoon, henkilötietojen käsittelyyn ja suojaamiseen, työoikeuteen, työsuojeluun, kiinteistö sekä maa- ja metsäkiinteistöjen auktorisoituihin arviointipalveluihin AKA erikoistunut rovaniemeläinen yritys.

Toiminta-alueenamme on koko Suomi. Useimmat toimeksiannot voidaan toteuttaa etätoimeksiantoina. Tulemme sovittaessa myös paikan päälle yritykseenne tai järjestämme kokoustilan.

Asiakaslähtöisyys, luottamus, osaaminen ja laatu ovat meille ykkösasioita. Yhteistyössä ratkaisemme kaikkein haasteellisemmatkin toimeksiannot. Asiantuntijamme ovat kokeneita oman alansa arvostettuja osaajia. Osaamistamme täydentävät myös asiantuntevat nuoremman sukupolven osaajat.  Lisäksi käytettävissämme on laaja yhteistyöverkosto. Kehitämme toimintaamme asiakaslähtöisesti ja ketterästi.

Työskentelemme myös iltaisin ja viikonloppuisin. Olemme tavoitettavissa 24/7 p. 040 759 1230. Tarjoamme maksuttoman alkuneuvottelun sekä toimeksiannon jälkituen.

Lämpimästi tervetuloa asiakkaaksemme!

 

pallo  Lakiasiaintoimisto

Sähköposti
toimisto@nlex.fi
hilkka.neuvonen@nlex.fi

Verkkosivu
www.nlex.fi

Puhelinnumero
040 759 1230

Postiosoite
Katajaranta 27
96400 Rovaniemi