Lapin Laatukodit LKV

Olemme perheyritys, joka toimii nykyaikaisena, yksityisenä toimijana Rovaniemen asuntomarkkinoilla. Tavoitteenamme on parantaa ihmisten elämisen laatua rakentamalla korkeatasoisia uudiskohteita ja välittämällä laadukkaita koteja. Meillä on vahva kokemus myyntityöstä ja rakennusalasta. Osaamistamme olemme täydentäneet kiinteistönvälitysalan koulutuksilla. Meille on tärkeää, että noudatamme toiminnassamme hyviä välitystapoja. Palvelumme laatu välittyy asiakkaillemme asiantuntevina hinta-arvioina, aktiivisena markkinointina sekä tietysti tuloksellisina kauppoina tyytyväisten asikkaiden kanssa.

Lapin Laatukodit LKV:n omistavat Raija ja Hemmo Lehtisalo. Yrityksessämme yhdistyvät molempien vahvuudet, Raijan kokemus myyntityöstä ja Hemmon pitkä ura rakennusalalta. Vahvan ammattitaidon lisäksi kaiken tekemisen pohjalla on hyvä tiimityöskentely ja innostus alan kehittämiseen.

Lapin Laatukotien valttina on yhteenhiileen puhaltava myyntitiimi. Vastuuntuntoinen työskentely, alan tuntemus ja toimintatapojen kehittäminen luo luotettavan pohjan yhteistyölle asiakkaiden kanssa.

 

Kiinteistövälitys

Sähköposti
info@lapinlaatukodit.fi

Verkkosivu
www.lapinlaatukodit.fi

Facebook
www.facebook.com/lapinlaatukodit

Puhelinnumero
040 5311 779

Osoite
Rovakatu 31
96200 Rovaniemi