Lapin Metallikierrätys Oy

Lapin Metallikierrätys hoitaa metalliromun keräämisen, lajittelun, leikkaamisen ja toimittaa metallin jatkojalostetavaksi. Vaikka pääasiakkaina onkin suurteollisuus, myös yksityiset ihmiset voivat tuoda metalliromua ja tilata hakemaan esim. romuautoja tai öljysäiliöitä.

Ammattitaidolla hoituu myös teollisuuspurkaminen, sähkömuuntajien purkaminen, öljysäiliöiden pesu ja/tai purkaminen, siirrot sekä kuljetukset (ks. kalusto).

Myyntipisteestä löydät metallitavaran ohella peräkärryosia ja -tarvikkeita, nostimia, kaasuleikkureita ja vanerilevyjä. Kauttamme hoituvat myös seuraavat palvelut ja tuotteet: metallikierrätys, metallitavaran myynti, peräkärryosat ja -tarvikkeet, nostimet, kaasuleikkurit jne. Myös teollisuuspurkaminen ja muuntajien purut.

Rautavalikoimiimme kuuluvat: putkipalkit, kulmaraudat, lattaraudat, alumiinit, ruostumattomat teräkset, peräkärrytarvikkeet, Respon peräkärryt, nosto- ja siirtotarvikkeet, Väkevän kauhat, Harriksen polttoleikkaustarvikkeet, ALbeen kaasut, Elgan hitsauslangat ja -puikot, Stahwerkin plasmaleikkauslaitteistot, ym.

 

Rautakaupat

Sähköposti
toimisto@lapinmetallikierratys.fi

Verkkosivu
www.lapinmetallikierratys.fi/

Facebook
www.facebook.com/LapinMetallikierratys/

Puhelinnumerot
010 574 0400
040 545 3487/Rautamyynti
040 757 8140/Romujen nouto ja toimisto

Osoite
Pappilantie 121
96300 Rovaniemi