Lapin Systema Oy

Mitä toimistoosi kuuluu?

Lapin Systema Oy on toimisto- ja IT-palveluita tarjoava asiakaspalveluyritys. Palvelukonseptimme keskiössä on hyvien yhteyksien luonti – pidämme huolen, että pysyt yhteyksissä kollegoihisi ja asiakkaisiin. Yrityksesi voi ulkoistaa päänvaivansa Varastovahdille, joka tietää, milloin paperisi alkaa olla loppumassa. IT-Hemmo kytkee taas toimistosi päälle ja on aina langan päässä ongelmien ilmetessä. Meiltä saat kaikki laitteet ja tarvikkeet sekä palvelun mitä toimistossasi tarvitaan. Ulkoista meille toimistosi toimivuus. Pidämme huolen ihmisistä ja yhteyksistä: kaikesta, mitä toimistoosi kuuluu.

Käytettävissäsi on Lapin suurin toimistotarvikemyymälä, olemme Euro Toimistotukut Oy:n osakasliike. Olemme myös valtuutettu Toshiba –monitoimilaitteiden jälleenmyyjä ja huoltopiste. Lisäksi toimitamme kaikki tietokoneet, kannettavat, pöytäkoneet ja palvelimet halutessasi ”avaimet käteen” toimituksella.

Toimimme Lapin läänin alueella. Toimitamme toimistotarvikkeet Postin ja Matkahuollon välityksellä, lisäksi voit hankkia toimistotuotteet verkkokaupastamme joka on auki 24/7 osoitteessa www.systema.fi/verkkokauppa.

 

pallo  Tietotekniikka
 
Sähköposti
lapin@systema.fi
 
Verkkosivu
www.systema.fi
 
Facebook
https://www.facebook.com/lapinsystema
 
Puhelinnumero
(016) 330 9000
 
Osoite
Aittatie 9
96100 Rovaniemi