Lentävän Poron Teatteritel

Lentävän Poron Teatteri on uuden sukupolven teatteritoimija, joka on erikoistunut räätälöityjen viihdekokonaisuuksien tuottamiseen. Toimintamme vahva kärki ovat palvelutuotteemme, joita tuotamme ja räätälöimme asiakkaidemme tarpeiden mukaan. Palvelutuotteisiinne kuuluvat muun muassa erilaiset koulutukset yhteisöille ja yrityksille, esitykset pieniin ja keskisuuriin tilaisuuksiin sekä mittatilaustyötä tehtävät suuremmat kokonaisuudet.

Yritysasiakkaiden lisäksi palvelemme myös kuluttajia ja parhaiten meidät tunnetaan Rovaniemen ydinkeskustassa, Kauppayhtiön talon sisäpihalla sijaitsevasta kesäteatteritilasta. Teatteriesitysten lisäksi sisäpihan idyllinen miljöö palvelee ravintolana ja kaupunkilaisten olohuoneena heinäkuun alusta elokuun loppuun.

Lentävän Poron yrittäjinä toimivat sisällöistämmekin tutut Jussi Olavi Jokinen ja Jonne Suopajärvi sekä hellyttävän harmaa byrokraattimme ja toimitusjohtajamme Janne-Juhani Haarma.

Olemme tottuneet sopeutumaan ja mukautumaan eri tiloihin ja tilaisuuksiin sekä muotoilemaan sisältömme palvelemaan tarkoitustaan mahdollisimman tehokkaasti. Yhteistyössä on voimaa ja haluamme aina kartoittaa yhteistyökumppaneidemme ja asiakkaidemme tarpeet mahdollisimman onnistuneen lopputuloksen saavuttamiseksi.

Olemme palveluntarjoaja ja yhteistyökumppani lukuisille suomalaisille ja erityisesti rovaniemeläisille yrityksille. Kuten asia improvisaatiotermein ilmaistaan, haluamme aina saada kaverin näyttämään hyvältä.

 

9 Kulttuuri

Sähköposti
janne@lentavaporo.fi

Verkkosivu
www.lentavaporo.fi

Facebook
https://www.facebook.com/lentavaporo

Instagram
https://www.instagram.com/lentavaporo

Twitter
@lentavaporo

YouTube
https://www.youtube.com/lentavaporo

Osoite
Valtakatu 19 A 6
96200 Rovaniemi

Puhelinnumero
045 860 0630