Mainostoimisto Ajatus Oy

Ajatus vie pidemmälle!

Ajatus on 15 vuotta toiminut myynninedistäjä sekä täyden palvelun mainostoimisto Oulun ja Lapin läänissä. Me autamme yrityksiä kasvamaan ja menestymään markkinalähtöisten myynninedistämistöiden avulla. Niin kotimaassa kuin vientimarkkinoilla.

Mainostoimistossa me Ajattelijat olemme koulutettuja markkinoinnin ja mainonnan tekijöitä. Tehtävämme on hyvän markkinaperehtymisen pohjalta työstää tuloksellisia markkinointiviestintätoimia, muotoilla yritysten kilpailutekijöitä konseptoinnin ja designin avulla sekä taata osuvilla viestintäkanava- ja sisältövalinnoilla yrityksille uskollisempia asiakkuuksia ja liiketoiminnan kasvua.

Ajatustyötämme on luoda kaupallisesti toimivia ideoita konseptointiin, kampanjoihin ja mainoksiin. Tehtäviimme kuuluvat kaikki myynninedistämiseen tarvittavat työt kuten tavoitteelliset kampanjat, lehti- ja tv-mainonta, nettisivut sekä verkkokaupparatkaisut, digitaaliset ja sosiaalisen median sisällöt, messut- ja workshopit ja esite-, asiakaslehti- ja katalogituotannot. Suunnittelemme myös erottuvaa sisällöntuotantoa mainoskuviin sekä video- ja tv-tuotannoin.

Erityisesti innostumme brändistrategioista, palvelumuotoilusta, asiakassuhdemarkkinoinnista sekä digi- ja verkkopalveluympäristöjen rakentamisesta. Laaja yhteistyöverkostomme mahdollistaa sen, että tarjoamme aina asiakkaan toivomat moderneimmat markkinointiratkaisut ja -sovellukset­­­ kaikissa kohdeyleisön tavoittavissa kanavissa.

Olemme ylpeitä panostuksestamme Likiliikkeen luojana. Paikallista elinvoimaa vahvistavan Likiliikkeen konseptoinnissa, designissa ja sisältötuotannossa näkyy ajattelutyömme jälki.

Perehdy viestintäratkaisuihimme ja tyytyväisten asiakkaidemme referenssilausuntoihin kotisivuillamme ja pyydä meitä lähettämään Sinulle Draivi – markkinoinnin pikaopas!

Me autamme viemään myynninedistämisratkaisusi pidemmälle - tuloksiin!

Tervetuloa Ajatukseen!

Taina Torvela

yrittäjänä 27 v, toimitusjohtaja, KTM/ekonomi

 

7 Matkailu ja majoitus

Sähköposti
aineisto@ajatus.fi

Verkkosivu
www.ajatus.fi

Facebook
https://www.facebook.com/Ajatus

Instagram
instagram.com/MainostoimistoAjatus

LinkedIn
linkedin.com/company/mainostoimisto-ajatus

Twitter
@Ajatustaina

YouTube
youtube.com/user/MainostoimistoAjatus

Puhelinnumero
0290 031 000

Osoite
Aittatie 3
96100 Rovaniemi