Moda

MODA-ketju on Suomen suurin naisten ja miesten pukeutumisen erikoisliikeketju. Palvelevia MODA-myymälöitä on jo lähes 40 ympäri Suomen. MODA-myymälät toimivat omien paikkakuntiensa asiakkaiden ehdoilla ja kauppiaat sopeuttavat toimintansa juuri omien asiakkaidensa tarpeita parhaiten vastaavaksi. Kaikkia MODA-myymälöitä yhdistävät:

- kauppiasvetoisuus

- kansainväliset tunnetut tuotemerkit ja ainutlaatuinen s.t.i.-mallisto, joka on kokonaisuudessaan myynnissä vain MODASSA

- osaava henkilöstö ja laadukas asiakaspalvelu

- Moda kanta-asiakasjärjestelmä

- Moda kanta-asiakkaana saat monenlaisia etuja, tarjouksia sekä inspiroivia tyyli- ja pukeutumisvinkkejä ja säästät selvää rahaa. Kanta-asiakkaana saat jokaisesta ostostasi ostohyvitystä, joka voi olla jopa 15 %. Lisäksi saat houkuttelevia kanta-asiakastarjouksia, joiden hintaetu on vähintään – 20%.

- Modan kanta-asiakkaana voit osallistua kanta-asiakasiltoihin, joissa saat tietoa muodin uusista tuulista, pukeutumisesta ja tyylistä. Kanta-asiakasilloissa tarjoamme Sinulle myös huimia kanta-asiakastarjouksia. Kanta-asiakas-illoissamme muoti ja huvi yhdistyvät – kannattaa siis olla mukana edelläkävijöissä!

MODA-ketjutoiminnasta vastaa kauppiaiden omistama Texmoda Fashion Group -osuuskunta.

Moda Sampokeskus on alunperin Jorma Vesterisen Rovaniemelle perustama 25 vuotta vanha perheyritys. Vuonna 2010 yrityksen omistus vaihtui nykyiselle kauppiaalle Markku Pylkköselle, joka on myös ollut yrityksen toiminnassa mukana jo 15 vuotta.

Moda Sampokeskuksen valikoimista löydät esimerkiksi seuraavia tunnettuja vaatemerkkejä:

Gant, Marc O´Polo, Tommy Hilfiger, Guess, Esprit, Gerry Weber, Taifun, Makia, SuperDry,

Selected, Meyer, Bugatti, Petrifun, Björn Borg

Tervetuloa!

 

  Vaateliike

Sähköposti
modanaiset@texmoda.inet.fi

Verkkosivu
www.moda.fi/store/moda-sampokeskus-rovaniemi/

Facebook
https://www.facebook.com/modarovaniemi/

Puhelinnumero
naisten osasto: 044-3636674
miesten osasto: 044-3636676

Osoite
Sampokeskus
96200 Rovaniemi