Napapiirin Keittiötukku

Rovaniemeläinen Napapiirin Keittiötukku toteuttaa monipuoliset keittiöremontit suunnittelusta toteutukseen koko Lapin alueella. Tarjoamme asiakkaillemme yksilölliset ja räätälöidyt paketit toiveiden mukaan. Hoidamme myös huolellisen suunnittelun ja keittiön remontoinnin vahvalla osaamisella. Tulemme maksuttomalle mittauskäynnille, jonka ohessa voimme keskustella tarkemmin remontointitarpeistasi.

Meiltä saat myös tyylikkäät keittiökalusteet ja muut kiintokalusteet kotiisi. Ammattilaisemme voivat myös asentaa kalusteet vahvalla osaamisella. Meiltä saat vaivattomasti koko paketin kilpailukykyiseen hintaan – myös lvi- ja sähkötyöt hoituvat keittiön remontoinnin ohessa luotettavien yhteistyökumppaneittemme kautta.

Asiakaskuntaamme kuuluvat yksityiset tahot, yritykset, rakennusliikkeet, kaupungit ja kunnat. Palvelemme asiakkaitamme tinkimättömällä työn laadulla ja ammattitaidolla, avaimet käteen -palveluna. Toimintamme kulmakiviä ovat luotettavuus, erinomainen laatu sekä kokonaisvaltainen palvelu.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous – keittiön remontointi, suunnittelu sekä muut palvelut hoituvat meiltä laadulla!

 

9 Keittiöitä

Sähköposti
myynti@keittiotukku.net

Verkkosivu
www.keittiotukku.net

+358163421075

Osoite
Marttiinintie 4
96300 ROVANIEMI