Pappaboy

Rovaniemeläinen keittiöräätäli Pappaboy on perustettu vuonna 1997 ja yritys on aloittanut toimintansa ensin metallialalla Lapinjossi Oy nimellä. Rauta alkoi kuitenkin maistua jossain vaiheessa puulta, joten suuntasin metallin parista hienopuuseppä-artesaani opintoihin. Pitkän pohdinnan päätin aloittaa oman yrityksen, jossa valmistamma ihmisille keittiötä. Tärkeintä oli kuitenkin se, että meillä asiat tehdään toisin kuin kilpailijoilla.

Pappaboyn filosofia on, että kaikki tehdään alusta alkaen paikan päällä Rovaniemellä. Valmistamme ja asennamme asiakkaan tarpeiden mukaan räätälöityjä keittiöitä, jotka sopivat millintarkasti tilaasi. Teemme myös kokonaisvaltaiset huoneistoremontit, joiden ajaksi tarjoamme aina asiakkaalle kalustetun sijaiskodin remontin ajaksi. Toimintafilosofiamme on, että tuemme paikallisia alihankkijoita ja tällä tapaa pystymme lupaamaan tarkasti, millaista tavaraa on luvassa ja milloin sitä on saatavilla. Valmistamme siis todellisia lähikeittiöitä!

Pappaboy Oy:n arvoja ovat paikallisuus ja lähituotanto. Ajan saatossa olemme huomanneet filosofiamme olevan yritykselle sekä kannattava että ekologinen tapa toimia. Paikallisia alihankkijoita tukemalla työ tehdään täällä, eivätkä rahat valu muualle, vaan jäävät vaurastuttamaan paikkakuntaa.

Pappaboy nimi syntyi, kun yllätyksekseni sain kuulla, että minusta tulee pappa. Ajattelin, että siinä se nyt on! Tulin kuitenkin siihen lopputulokseen, että pappa ei yksinään ole hyvä. Pappahan tuo mieleen vanhan ukon! Päätin lisätä nimeen hieman nuorekkuutta eli tästä yrityksen nimi–Pappaboy.

- Jukka Korhonen

 

pallo  Keittiöitä

Sähköposti
jukka.korhonen@pappaboy.fi

Verkkosivu
www.pappaboy.fi

Puhelinnumero
044 069 2981

Osoite
Lepikontie 9
96100 Rovaniemi