Proinno Design Oy

Proinno Design Oy – Palveluliiketoiminnan uudistaja

Autamme yrityksiä ja yhteisöjä uudistumaan rohkeasti ja kehittämään asiakaslähtöisesti toimintaa kokonaisuutena hyvän johtamisen, palvelumuotoilun ja Lean filosofian pohjalta

Meiltä saat apua yrityksesi uudistamiseen, johtamisen, kokonaisvaltaisen liiketoiminnan ja palveluprosessien kehittämiseen sekä kilpailuedun kirkastamiseen ja kannattavuuden luomiseen.

• Liiketoiminnan kehittämisen kumppani ja johtamisen tuki
• Asiakaskokemuksen johtaminen ja kehittäminen
• Asiakaslähtöinen tuote- ja palvelukehitys
• Osaamisen, työn ja innovaatiotoiminnan kehittäminen, jatkuva parantaminen 
• Konseptointi, brändin kehittäminen ja markkinointiviestintä 
 

Proinno Designin toimitusjohtajalla, Nina Lappalaisella on yli 20 vuoden yrittäjä- ja johtajakokemus, sekä vahva käytännön kokemus muutosjohtamisen, strategiatyön sekä kokonaisvaltaisten liiketoiminnan kehitysprojektien konsultoinnista ja käytännön toteutuksesta. Nina on työskennellyt tuloksellisesti satojen pk-yritysten ja kymmenien julkishallinnon organisaatioiden kanssa. Nina omaa laajan kokonaisvaltaisen näkemyksen, kokemusta erilaisista muutosprojekteista sekä kattavan osaajaverkoston design-tiimeineen. 

Asiakkuutemme ovat usein pitkäaikaisia kehittämisprojekteja, joissa kokonaisvaltainen osaamisemme ja kyky osallistaa koko yrityksen henkilöstö muutokseen tulevat esiin. Asiakkaiden tulokset ovat aina toimintamme keskiössä, sillä ainoastaan sitä kautta pääsemme itsekin tuloksiin.

Asiakkaamme ovat yleensä löytäneet meidät suosittelujen kautta. Autamme tunnistamaan organisaatioiden kehittämiskohteet, analysoimaan nykytilanteen ja selkeyttämään strategiaa. Kaikki tekemisemme johtaa suunnitelmalliseen toimintaan, jonka tavoitteena on parantaa kilpailukykyä, toiminnan laatua ja tuottavuutta sekä työhyvinvointia. Soita ihmeessä, kun tarvitset rohkean uudistumisen strategista, tuloksellista ja käytännönläheistä kehittämisen kumppania!

 

9 Yrityspalvelut

Sähköposti
asiakaspalvelu@proinnodesign.fi

Verkkosivu
www.proinnodesign.fi

Facebook
www.facebook.com/proinnodesign

LinkedIn
https://www.linkedin.com/in/ninalappalainen/

Osoite
Santa´s Technology Park
Teknotie 14-16
96200 Rovaniemi

Puhelinnumero
0400 308 767

Twitter & Instagram
@LappalainenNina

Pinterest
www.pinterest.com/nlappalainen/