Rakennuspalvelu Juha Keskivniva Oy

Koti räätälöitynä

Koti on usein elämän mittainen kumppanuus, jonka rakentamiseen liittyy valtavasti odotuksia, paineita ja ilon aiheita. Yhä useammat kodit rakennetaan mittatilaustyönä arkkitehtien suunnittelemina ja sisustussuunnittelijan sisustamina.

Meillä on pitkä kokemus yksilöllisten omakotitalojen rakentamisesta. Toteutamme useimmat omakotitaloprojektit avaimet käteen periaatteella.

Toimitilat

Toimistoille ja asiakaspalvelutiloille, kuten pankkisaleille on olemassa korkeat vaatimukset viihtyisyyden, kestävyyden, toiminnallisuuden ja tekniikan suhteen. Puhumattakaan ilmanvaihdosta ja muista terveystekijöihin vaikuttavista asioista. Meillä on vuosien kokemus laadukkaasta ja viimeistellystä asiakaspalvelutilojen rakentamisesta. Osaamme ottaa huomioon asiakkaan vaatimukset aikataulujen ja palvelun laajuuden suhteen.

Edustustilat

Edustustilat ovat yritystilojen priimaa. Niiden suunnitteluun, materiaaleihin ja sisutukseen panostetaan sekä rahaa että aikaa. Edustustiloissa yksityiskohdat muodostavat usein sen pienen, mutta merkittävän huomiotekijän. Rakennusvaiheessa näiden yksityiskohtien merkityksen tunteminen ja viimeistelty toteuttaminen on loppusilaus arvokkaalle työkohteelle.
 
 
Olemme toteuttaneet useita vaativia edustustilojen rakennusprojekteja avaimet käteen periaatteella. 
 

Rakennuspuuseppä

Yksilölliset ja ainutlaatuiset rakennusprojektit sisältävät usein yksityiskohtia, jotka vaativat rakennuspuusepän mittatilaustyönä valmistamia tuotteita (portaat, lauteet ym.).

Rakennuspuusepän palvelumme ovat asiakkaidemme ja myös muiden rakentajien käytettävissä.

 

Rakentaminen

Sähköposti

juha@keskiniva.fi

Verkkosivu
www.keskiniva.fi

Facebook
www.facebook.com/Rakennuspalvelu-Juha-Keskiniva

Puhelinnumero
0400 693 837

Osoite
Kansankatu 13 LT 2
96100 ROVANIEMI