Ravintola Comico / Arctic Live Oy

Ravintola Comico on rento, maukas ja laadukas maailman ensimmäinen Lappi-tex-mex ravintola, joka löytyy Rovaniemen keskustasta Kauppakeskus Rinteenkulman alakerrasta. Ruokatuotteemme muodostuu perinteisten tex-mex ja latinoruokien yhdistämisestä kotimaisiin ja lappilaisiin raaka-aineisiin. Palvelumme on rentoa, ystävällistä ja suoraa. Ravintolamme oli Rovaniemen ensimmäinen tex-mex ja stand up -ravintola vuodesta 2004 alkaen, joten perinteitä riittää.

Arctic Live Oy koostuu myös ohjelmapalvelusta, joka toimii sivustolla www.standuplappi.fi. Edustamme yli 40 suomalaista stand up -koomikkoa ja järjestämme yritys- ja yksityistilaisuuksiin sekä useisiin tunturikeskuksiin stand up -komiikkaa. Järjestämme nykyään myös maanlaajuisia stand up -kiertueita. Arctic Live Oy toimittaa yritys- ja yksityistilaisuuksiin stand up -koomikoita yli 10 vuoden kokemuksella ja henkilökohtaisella tuntemuksella jokaisesta toimittamastaan koomikosta.

Yrityksemme omistavat toimitusjohtaja Jari Näsman ja Pertti ”Pepe” Tuononen. Jari Näsman hoitaa yksin ohjelmapalvelutoimintaa ja Ravintola Comicon päivittäisestä toiminnasta vastaa ravintolapäällikkö Sami Alm.

Tervetuloa viihtymään!

 

 

 

Ravintolat

Ravintola Comico / Arctic Live Oy

Sähköposti:
palaute@comico.fi
jari.nasman@arcticlive.fi

Verkkosivut:
www.comico.fi
www.standuplappi.fi

Facebook:
www.facebook.com/ravintolacomico
www.facebook.com/standuplappi

Puhelinnumero:
016 344 433

Käyntiosoite
Koskikatu 25
96200 Rovaniemi