Konsulttitoimisto Reddo Partners Oy

Konsulttitoimisto Reddo Partners Oy on valtakunnallinen mutta Rovaniemeltä ponnistava ratkaisutoimisto, joka on erikoistunut auttamaan yrityksiä löytämään ratkaisuja erilaisiin yritystoiminnan haasteisiin ja kehittämistarpeisiin. Tarjoamme vastauksia erityisesti markkinointiin ja myyntiin sekä tuote- ja palvelukehitykseen liittyvissä kysymyksissä.

Asiakkaitamme ovat niin toimintaansa aloittelevat yritykset, jotka etsivät oikeita keinoja käynnistää myynti ja markkinointi kuin pidemmän historian omaavat yritykset, jotka kaipaavat uutta potkua myyntiin ja markkinointiin tai suunnittelevat yrityksen tuotteiden tai palvelun kehittämistä. Autamme myös ideoimaan aivan uusia palveluita.

Me ratkaisemme haasteita kanssasi, emme puolestasi. Yrityksen nykytilan analyysi sekä tulevaisuuden kehittämiskohteiden määrittely auttavat näkemään paremmin erilaiset mahdollisuudet. Yrityskohtaisen konsultoinnin aikana käymme läpi juuri sinun yrityksellesi sopivat vaihtoehdot ja ohjaamme oikeiden ratkaisuiden ja työkalujen äärelle.

Me emme vain konsultoi, me myös toteutamme. Kauttamme saat nykyaikaiset verkkosivu- ja verkkokaupparatkaisut, apua sähköiseen markkinointiin sekä erilaisten yrityksille tärkeiden sähköisten työkalujen valintaan ja käyttöönottoon.

Me luonnollisesti myös koulutamme yrityksiä erilaisten verkkopalveluiden ja -työvälineiden käyttöön, valikoimiimme lukeutuvat esim. erilaiset sosiaalisen median kanavat, verkkosivujen päivitys ja sähköisen markkinoinnin välineet. Koulutuksiimme kuuluvat myös kattavat ja asiantuntevat markkinoinnin ja myynnin koulutukset.

Olemme valtakunnallinen ELYn asiantuntija, joten meidät on mahdollista saada asiantuntijoiksi ELY:n kehittämispalveluiden http://yritystenkehittamispalvelut.fi/  kautta.

Jos haluat tietää lisää, ota yhteyttä ja tule piipahtamaan toimistollamme niin jutellaan kahvikupposen ääressä tarkemmin.

 

pallo  Konsultointia ja koulutusta

Konsulttitoimisto Reddo Partners Oy
Kotisivu: https://reddo.fi
Facebook:  https://www.facebook.com/ReddoPartners
Instagram: https://www.instagram.com/reddopartners/
Twitter: https://twitter.com/ReddoPartners

Osoite: Rovakatu 17,  3. kerros, 96100 Rovaniemi (sisäänkäynti Ruokasenkadun puolelta)

Jani Siivola (KTM, NTM), toimitusjohtaja, markkinointi, sosiaalinen media

Sähköposti: jani.siivolareddo.fi
Puhelin: 040 7177 815

Teija Mikkola, digiasiantuntija, hankkeet
Sähköposti: teija.mikkola@reddo.fi
Puhelin: 050 529 6484