Rovaniemen Hius & Kauneus Vogue

Rovaniemen Hius & Kauneus Vogue on nuorekas, avara, ammattitaitoinen ja iloinen Parturi­kampaamo/Kauneushoitola Rovaniemen ydinkeskustassa Rovakadulla.

Tarjolla on kattavat sekä laadukkaat kosmetologin palvelut aina perus kasvo­ , käsi-­ ja jalkahoidoista ehostuksiin, karvanpoistoihin ja kynsiteknikon palveluihin.
Parturi-kampaamossa palveluita löytyy myös moneen makuun. Voimme loihtia sinulle monipuolisia värjäyksiä/sävytyksiä, hoitokäsittelyjä, leikkauksia, kiharaa/rakennekäsittelyjä, hiustenpidennykset ja upeita kampauksia juhlaan ja arkeen. 

IMG_0227 IMG_0228

Säihkysilmät saat ripsiteknikoiden avulla. Lisää hemmottelua löydät ammattitaitoisista käsistä ihanalta ApuAnnalta hieronnan parissa.

Palvelemme mielellämme jokaista perheenjäsentä lapsukaisia unohtamatta, miellyttävässä ja viihtyisässä ympäristössä.

Panostamme hyvään palveluun, laatuun sekä kouluttautumiseen. Haluamme antaa jokaiselle asiakkaalle yksilöllistä, juuri sellaista palvelua mitä hän tarvitsee.
Hoitolassa käytämme laadukkaita hoitolatuotesarjoja kuten Academi ja LCN.

Kampaamon puolella käytössä ovat mm. Loréal, Schwarzkopf ja Matrix. Monipuolisen osaamisen ja ammattitaidon vuoksi voimme palvella yksilöitä sekä pienryhmiä erilaisilla
hemmotteluhetkillä. Esimerkiksi kauden päättäjäisistä, pikkujouluista, polttareista ja erilaisista juhlan hetkistä voimme luoda yhdessä vieläkin ikimuistoisemmat.

Tervetuloa virkistymään, rentoutumaan ja nauttimaan omasta ajasta yksin tai ryhmässä!

Terkuin Voguen väki

 

Kauneudenhoito

Sähköposti
hiusjakauneusvogue@gmail.com 

Verkkosivu
http://www.hiusstudiovogue.fi/ 

Facebook
https://www.facebook.com/Hiusstudiovogue

Osoite
Rovakatu 24
96200 Rovaniemi

Puhelinnumero
016 346846