Sähköinen Liiketoiminta Suomi Oy - Verkkokaupan koulutuskeskus

”Haluamme osaltamme olla edistämässä yhteisöllisyyttä yrittäjyydessä ja tuoda Rovaniemen yrityksille rahaa kassaan ja hyvintointia yrittäjyyteen.”

#liiketoiminta #verkkokauppa #verkkokaupankoulutuskeskus #ecommerce

Sähköinen Liiketoiminta Suomi Oy auttaa, opastaa, kouluttaa ja konsultoi yritystäsi verkkoliiketoimintaan liittyvissä kehittämistoiminnoissa. Yritys on toiminut vuodesta 2005 opastaen verkkokaupan perustamiseen, markkinointiin ja sosiaaliseen mediaan, mobiiliin ja sähköiseen asiakaspalveluun liittyvissä kysymyksissä.

Yrityksemme asiantuntijat ovat osaavat esittää verkkoliiketoimintaan liittyvät asiat erittäin käytännönläheisesti ja ovatkin saaneet runsaasti positiivista palautetta ymmärrettävästä ja selkeästi koulutustavastaan. Me haluamme osaltamme olla talkoilemassa digitaalisen Suomen puolesta ja suosia ensisijaisesti paikallista yritystoimintaa. Osana toimintaamme on yhdessä lappilaisten kouluttajien kanssa syksyllä 2015 avautunut Verkkokaupan koulutuskeskuksen. Koulutuskeskus tarjoaa digikoulutusta  pienryhmissä käytännönläheisellä otteella. Koulutuskeskuksen pääpaikka on Rovaniemi, mutta Sähköinen Liiketoiminta Suomi Oy toimii valtakunnallisesti.

Olemme Yritysten kehittämispalvelujen sopimuskonsultti, joten meidät löytää myös Ely-keskusten kautta  www.yritystenkehittamispalvelut.fi asiantuntijana.

Me osaamme kertoa kuinka yrityksesi saa enemmän irti verkosta!

#liiketoiminta #verkkokauppa #likiliike #verkkokaupankoulutuskeskus

 

pallo  Konsultointia ja koulutusta

Sähköposti
info@liiketoiminta.info 
info@verkkokaupankoulutuskeskus.fi 

Verkkosivut
www.liiketoiminta.info
www.verkkokaupankoulutuskeskus.fi

Facebook
www.facebook.com/verkkokaupankoulutuskeskus

Twitter
www.twitter.com/liiketoiminta
www.twitter.com/eKoulutuskeskus

Puhelinnumero
040 555 1019

Osoite
Rovakatu 26 A 11
96200 Rovaniemi