Santasport Finland Oy

Santasport Finland Oy on Ounasvaaralla toimiva Rovaniemen koulutuskuntayhtymän omistama yhtiö. Santasport tarjoaa kokonaisvaltaisia liikunta-, urheilu- ja hyvinvointipalveluita sekä tuottaa niihin liittyviä tapahtumia. Palveluvalikoimasta löytyy sopivia tuotteita kaikenikäisille, niin yksittäisille asiakkaille ja perheille kuin erilaisille ryhmille ja yrityksille.

Santasport tarjoaa myös monipuolisia liikunta-, kokous- ja majoitustiloja asiakkaiden omaan tapahtumakäyttöön, tilauksen mukaan.

Liikunta-, urheilu- ja hyvinvointipalveluiden toimintaympäristönä Ounasvaara ja Santasport omaavat upean luonnon ja ympärivuotiset ulkoilureitistöt sekä ulkoliikuntapaikat; pallokenttä, pienpelikentät, laskettelurinteet, seikkailupuisto ja frisbeegolfrata. Sisäliikuntaan käytössäsi on myös yli 30 000 neliötä; kylpyläuimahalli, urheiluhalli, keilahalli, CMS-kuntosali, jäähalli, tanssisalit sekä lukuisia muita pienliikuntatiloja.

Majoitustilamme koostuvat hotelli-, lomahuoneisto- ja hostel-tasoisesta kapasiteetista, jota on yhteensä 264 vuodepaikan verran. Kokoustiloja löytyy pienistä ryhmätyötiloista aina isompiin tapahtumasaleihin asti. Jäähalli tarjoaa suurtapahtumiin jopa 3300 istumapaikkaa ja 2016 valmistuvaan uuteen urheiluhallin tapahtumakatsomoon mahtuu n. 1500 henkilöä.

Santasport Finland Oy on aloittanut toimintansa osakeyhtiönä vuoden 2015 alusta, mutta sen henkilöstöllä on vankka 20 vuoden kokemus ihmisten liikuttamisesta ja ohjaamisesta terveiden elämäntapojen äärelle.

 

pallo  Matkailu ja majoitus

Sähköposti
sales@santasport.fi

Verkkosivu
www.santasport.fi

Facebook
www.facebook.com/Santasport

Sosiaalinen media
@santasport

Puhelinnumero
020 798 4202

Osoite
Hiihtomajantie 2
96400 Rovaniemi