Tilintarkastus Saranki Oy

Tilintarkastus Saranki Oy tarjoaa tilintarkastuspalveluita lappilaisille yrityksille ja yhteisöille. Yhtiö on aloittanut toimintansa Rovaniemellä helmikuussa 2011. Yrityksen omistaja on HT-tilintarkastaja Jaakko Saranki. Saranki on valmistunut kauppatieteiden maisteriksi Oulun yliopistosta vuonna 2004 ja Kauppakamarin hyväksymän ammattitilintarkastajatutkinnon (HTM) hän on suorittanut vuonna 2008. Tilintarkastustehtävissä hän on toiminut vuodesta 2003 lähtien.

Tilintarkastus Saranki Oy tarjoaa lappilaisille pk- yrityksille sekä muille yhteisöille tilinpäätöksiä, kirjanpitoa ja hallintoa koskevia lakisääteisiä tilintarkastuspalveluita sekä muita tilintarkastajalle kuuluvia palveluita kuten erityistilintarkastukset, yrityssaneerauslausunnot, liikennelupalausunnot jne. Yrityksen asiakkaita ovat mm. pienet ja keskisuuret yritykset, yhdistykset ja asunto-osakeyhtiöt. Osana palvelutarjontaansa Tilintarkastus Saranki Oy:n antaa tilintarkastustehtävien ohella asiakkailleen myös yksilöllistä neuvontaa sekä suunnitteluapua talouteen ja hallintoon liittyvissä kysymyksissä.

Tilintarkastus Saranki Oy:n toimitilat sijaitsevat Rovaniemellä osoitteessa Rovakatu 29, 96200 Rovaniemi (samassa rakennuksessa Brillet – optikkoliikkeen kanssa).

 

 

Tilintarkastus Saranki

pallo  Tilintarkastus

Sähköposti
tilintarkastus@saranki.fi

Verkkosivu
www.tilintarkastussaranki.fi

Puhelinnumero
044 0100 881

Osoite
Rovakatu 29, 4. krs,
96200 Rovaniemi