VMP Group/ Lapin Eurova Oy

”Paikallisuuden suosiminen lisää alueen elinvoimaa.”

VMP Group/Lapin Eurova Oy

VMP Group on perustettu vuonna 1988 - jo neljännesvuosisata sitten. Toimiala syntyi aikoinaan tarpeeseen löytää joustavia ratkaisuja yritysten henkilöstötarpeisiin ja nykyään vuokratyö on jo vakiintunut osa suomalaista työmarkkinaa. Vuokratyö auttaa sekä yrityksiä että työntekijöitä sopeutumaan jatkuvasti lisääntyviin talouden vaihteluihin ja muuttuviin tilanteisiin nopeasti.

Yrittäjänä Rovaniemellä toimii pitkän linjan yrittäjä Esa Auer yhtiöllään Lapin Eurova Oy.

Toimialalla noudatetaan yleisiä työehtoja ja säännöksiä. Vuokratyö on hyväksyttyä työtä siinä missä mikä tahansa muukin työnteko – sitä voi tehdä ja teettää hyvällä mielellä.

Maineemme ja osaamisemme on luotu henkilöstövuokrauksella - sillä aidolla ja alkuperäisellä varamiespalvelulla – ja henkilöstövuokraus on tänäkin päivänä toimintamme kivijalka.

Henkilöstövuokraus on luotettava ja vaivaton keino saada nopeasti käyttöön osaavia ja ammattitaitoisia työntekijöitä. Välitämme henkilöstöä kaikille toimialoille, tarpeen mukaan joko lyhyt- tai pitkäaikaisiin työsuhteisiin.

Haastattelemme jokaisen työntekijän henkilökohtaisesti ja tunnemme heidän vahvuutensa. Näin varmistamme oikean työn ja tekijän kohtaamisen ja yrityksesi saa nopeasti käyttöönsä tarpeitasi parhaiten vastaavat ammattilaiset. Henkilöstövuokrauksella säästyt monivaiheisilta hakumenettelyiltä, sairastapausten kustannuksilta ja palkkahallinnon aikaa vieviltä toiminnoilta.

Toteutamme kanssanne yhdessä suunniteltuja, kattavia henkilöstöratkaisuja.

Etsimme asiakkaillemme motivoituneet osaajat nopeasti ja vaivattomasti.

Tehdään henkilöstöstä kannattava sijoitus yrityksellesi!

pallo  Henkilöstövuokrausta

Sähköposti
rovaniemi@vmp.fi

Verkkosivu
www.vmp.fi

Facebook
https://www.facebook.com/vmpgrouprovaniemi

Puhelinnumero
0400 188 199

Osoite
Rovakatu 19
96200 Rovaniemi