Joulumielen Osoitus – Kauppakeskuksien yhteinen jouluparaati jälleen la 10.11.2018

Rovaniemi on joulukaupunki, joten joulun odotukseen lähdetään liikkeelle jo hyvissä ajoin. Kulkue aloittaa matkansa klo  11 Rovaniemen kaupungintalolta Rovakatua pitkin päätyen Lordin aukiolle.

Paraatikulkueessa on mukana tietysti itse Joulupukki ja tonttu, Redun opiskelijoita, paikallisia yrittäjiä sekä paljon muita Joulumielen Osoittajia. Kulkuetta ohjastaa musiikkiauto, josta kantautuu jouluisia säveliä. Kun paraatikulkue saavuttaa määränpäänsä Lordin aukion, on luvassa ohjelmaa lavalta käsin juonnettuna sekä Asemapäällikön lasten kuoro ilostuttamassa paikalle saapuneita. Tapahtuman juontajana toimii Kati Nivala. Aukiolla on myös tarjolla joulupuurot 1000:lle ensimmäiselle sekä Likiliike K-Supermarket Kauppatorin lahjoittamat piparit ja K-Supermarket Rinteenkulman tarjoamat glögit. Tapahtuman pääjärjestäjänä toimivat  Rovaniemen kauppakeskukset Revontuli, Sampokeskus ja Rinteenkulma. Yhteistyössä on mukana Likiliike sekä mm. ammattiopisto Redu opiskelijoineen.

Haluatko osallistua paraatikulkueeseen?

Tapahtumaan ja paraatikulkueeseen ovat tervetulleita kaikki osallistujat, niin paikalliset kuin matkailijatkin! Erillistä ilmoittautumista ei tarvita, riittää kun saavutte paikalle lauantaina klo 10.30 ja päällä on puettuna jotain punaista. Tervetuloa, haasta mukaan vaikka naapurit tai tuttavaperhe ja ottakaa mukava lähtö viikonloppuun ja hyvään joulumieleen! 

Likiliikkeen jäsenille

Likiliike haastaa mukaan kaikki jäsenyrityksensä marssimaan oman kaupungin Joulumielen puolesta! Samalla Likiliike haastaa jäsenseurojensa juniorijoukkueet osallistumaan Joulumielen Osoitukseen.
Eniten osallistujia Joulumielen Osoitukseen kerännyt juniorjoukkue (huom. ei seura) saa joukkuelleen 150€:n Likiliike-lahjakortin. Lahjakortti käy yli 200 Likiliike-yritykseen! Osallistujamäärä lasketaan paraatin lähtöpaikalla Kaupungintalon pihalla ja sen suorittaa Likiliikkeen johtoryhmän edustaja. Nyt siis keräämään joukkueen junnut, vanhemmat, isovanhemmat, kummit ja vielä kummin kaimatkin mukaan! Kaikille jotain punaista päälle ja osoittamaan Joulumieltä.
Ja vielä pienenä bonuksena, omat seuravärit on erittäinkin luvalliset ja jopa suotavat olla esillä. Näin seuranne saa myös hyvää näkyvyyttä iloisessa koko perheen tapahtumassa. Haaste on heitetty seuraaville seuroille ja heidän juniorjoukkueilleen:
Woman Volley, FC Santa Claus Juniorit, Rovaniemen Palloseura, Rovaniemen Kiekko Ry ja Santa’s United. 

Lauantaina nähdään!

Pue punaista päälle ja tule mukaan avaamaan joulu Rovaniemen keskustaan!

Tervetuloa!