Liki Yhtiökokous 10.10.2018 toi yhteen lähes 70 paikallista yrittäjää päättämään tulevasta toimintakaudesta

Likiliikkeen perinteistä Yhtiökokousta vietettiin jälleen Likiliike Wetteri Oy:n tiloissa 10.10.2018. Mukana oli lähes 70 yrittäjää mukana päättämässä tulevan toimintakauden asioista ja kuulemassa toimintakertomuksen. Tämä yhtiökokouks ei jätä osallistujiaan kylmäksi! Yrityksiä palkittiin, maljaa nostettiin ja kaikki saivat osallistua yhteisen toiminnan linjauksiin. Päätöksiä siivitti Maj-Lis Erola yhdessä Vesa Norvanton kanssa mukavalla musiikilla. Muutama yllätyskin mahtui mukaan – lue eteenpäin ja katso kaikki  kuvat Facebook-sivuiltamme!

Liki Yhtiökokous 10.10.2018

Likiliikkeen Johtoryhmän puheenjohtaja Pasi Hiukka toivotti osallistujat tervetulleiksi Yhtiökokoukseen.

Illan ensimmäinen yllätys tarjoiltiin heti tilaisuuden alkuun, kun Pasi Hiukka pyysi puheenvuoron NEVE Oy:n Petteri Nissiseltä. Napapiirin Energia ja Vesi Oy​ on Likiliikkeen tuorein Väärti! Väärti -statuksella Likiliikkeessä on tämän myötä mukana viisi organisaatiota. Väärti tarkoittaa ”luottamuksen arvoista, ystävää”. He ovat Likiliikkeen isoja ystäviä, jotka omalla toiminnallaan toteuttavat samaa arvopohjaa, mistä Likiliike tunnetaan: paikallisuus ja yhteistyö edellä.

Rovaniemen kaupunginhallituksen puheenjohtaja Liisa Ansala​ saapui tuomaan kaupungin tervehdyksen kaikille Likiliike -yrityksille. Rovaniemen kaupunki on merkittävä Likiliikkeen toiminnan tukija – onhan meillä yhteinen tavoite ja päämäärä: elinvoimainen, paikalliset erinomaisesti huomioiva kaupunki, jonka yritykset ovat kilpailukykyisiä ja elinympäristö viihtyisä.

Illan toinen jymy-yllätys seurasi pian perässä, kun Visit Rovaniemi – Joulupukin kotikaupunki​ esitteli toimitusjohtaja Sanna Kärkkäinen​ johdolla matkailukentän kuulumisia. Sanna toi mukanaan Likiliikkeen yrityksille mieluisan uutisen. Likiliike katto-organisaationa on nyt Rovaniemen Matkailu&Markkinointi Oy:n osakas. Tätä kautta voimme vahvistaa matkailijalle annettavaa viestiä ja signaalia siitä, mistä paikalliset palveluntuottajat ja tuotteet löytyvät.

Yritykset Kehittämispolulle​ -hanke antoi osallistavaa näkökulmaa yhtiökokoukseemme. Nina toi terveiset myös Rovaniemellä 26.10. järjestettävästä Ketterästi kaamokseen -työkykyiltapäivä​ -tapahtumasta.

Likiliike Johtoryhmä

Likiliikkeen Johtoryhmää Yhtiökokouksessa

Yhtiökokouksessa valitaan myös Likiliikkeen johtoryhmä. Johtoryhmä linjaa Likiliikkeen toimintaa ja tekee läheistä työtä yhdessä Likiliike -päällikön kanssa. Likiliikkeen toimintavauosi on yhtiökokouksien välinen aika, tällä kertaa päivälleen vuosi 10.10.2017-10.10.2018. Johtoryhmän puheenjohtajana jatkaa Pasi Hiukka​. Johtoryhmän jäsenet valitaan 2-vuoden ajaksi kerrallaan. Johtoryhmän kokoonpanossa jatkoivat toiselle vuodelleen Mikko Riskilä​, Lohiapaja​ Oy, Taina Torvela​, Mainostoimisto Ajatus​ Oy, Mervi Kaukua​ @Pohjoinen Värisilmä, Juho Tuhkala​, Lapin Kansa​, @Pia Jokela, Rovaniemen Kehitys Oy​. Uudet johtoryhmän jäsenet tulevalle kaudelle ovat @Olli Huotari Mandragora kahvi- ja teekauppa​, Mirkka Koskelainen​, @Päiväkoti Sunnarborg, Henna Nurminen​ HHR Business Oy​ ja Taina Stark​, @Beebike Oy. Onnea kaikille!

Vuoden 2018 palkitut Likiliike -yritykset

10.10.2018 paikalla olleet palkitut pääsivät yhteiskuvaan kukkineen ja kunniakirjoineen.

Rovaniemen Yrittäjänaiset ry on valinnut keskuudestaan Vuoden Rovaniemeläiseksi Yrittäjänaiseksi Kukka-Aitta ja Rovaniemen Hautaustoimisto ja Juhlapalvelu​n Sirpa Erolan. Likiliike onnittelee!

Juho Tuhkala​ väärtimme Lapin Kansa​n edustajana ja johtoryhmämme jäsenenä oli mukana jakamassa Liki Yhtiökokouksen palkintoja. Kaleva Median Lapin Kansa tarjosi lahjan palituille yrittäjille kuin arvottavaksi koko osallistujajoukon kesken. Kiitos ja onnittelut voittajille!

Kuvat: Studio Artica / Petri Teppo