Likiliike Rovaniemen uusi puheenjohtaja Mirkka Koskelainen otti ohjat napakasti käsiinsä

Mirkka Koskelainen, Rovaniemen Päiväkodit Oy:n yrittäjä
Kuva: Petri Teppo

Likiliikkeen vuosittainen yhtiökokous on valinnut johtoryhmänsä puheenjohtajaksi yrittäjä Mirkka Koskelaisen. Hän on ottanut yritysyhteisön vetovastuun ilolla vastaan ja hänen kutsumanaan uusi johtoryhmä on kokoontunut ensimmäiseen kokoukseensa marraskuun ensimmäisenä päivänä. Vaikka puheenjohtajan työ voi olla ajoittain vaativaa ja kiireistäkin, ovat haasteet Koskelaiselle mielekkäitä.

”Koen, että olen saanut uuden työkalun käyttööni, jolla voin olla mukana kehittämässä rovaniemeläistä yrityskulttuuria. Aloitin kahdeksannen vuoteni Rovaniemen Yrittäjät ry:n hallituksen jäsenenä ja Likiliikkeen vetovastuu on juuri sopiva lisähaaste, jota olen hieman kaivannutkin”, Koskelainen summaa ajatuksiaan.

Tulevaisuudessa Likiliike näkyy Rovaniemen lisäksi myös Sodankylässä. Rovaniemen Yrittäjät ry:n alajaostona toimiva Likiliike solmi sopimuksen Sodankylän kunnan kanssa, jossa Likiliikkeen konsepti paikallisen yrittäjyyden korostamisesta otetaan käyttöön jo tämän vuoden puolella. Sodankylän ensimmäiset Likiliike-yritykset on sertifioitu perjantaina 25.10.2019. Pian Sodankylässä näkyy yritysten ovissa ja ikkuinoissa tuttu violetti merkki, joka kertoo yrityksen paikallisuudesta.

Likiliike Sodankylän logossa näkyvät kuusipuut, Pohjantähti sekä Nattasen huiput. Logon on suunnitellut Mainostoimisto Seven-1.