Likiliikkeen verkkokauppa on avattu

Likiliikkeen toiminta kasvaa ja vahvistuu

Paikallisten yrittäjien yhteinen tekeminen näkyy ja kuuluu. Nyt se näyttäytyy vieläkin konkreettisempana, kun Likiliike avasi oman verkkokauppansa. Paikallisille Likiliike tarjoaa uudessa verkkokaupassaan koko Rovaniemen. Siellä on myynnissä lahjakortti, joka oikeuttaa ostoihin kaikissa Rovaniemen Likiliikkeissä. Likiliikkeitä on jo lähes 230, joten lahjakortti taskussaan voi suunnata lähes minkä tahansa alan yrityksen ovelle.

Likiliike lahjakortti

Lahjakortti Likiliikkeisiin on nyt saatavilla verkkokaupasta.

Aluksi verkkokaupassa on myynnissä Likiliikkeen logotuotteet sekä lahjakortit. Yhteisiä logotuotteita pääsevät hyödyntämään eritoten yritykset.  Kaupassa kaikki lähes 230 jäsenyritystämme voi vapaasti tilata logotuotteita sekä omalla, että Likiliikkeen logoilla varustettuna omaan käyttöönsä. Verkkokauppa on avoin kaikille ja ensi vuoden puolella valikoima laajenee ja monipuolistuu, kertoo johtoryhmän puheenjohtaja Pasi Hiukka. Hän paljastaa myös, että tulevaisuudessa verkkokaupassa ovat myynnissä myös Likiliike-Tuotteet, jotka ovat paikallisten Likiliike-yritysten omia tuotteita tai palveluita, jotka ovat alkuperältään todennettavissa aidoiksi rovaniemeläisiksi tuotteiksi ja palveluiksi.

Samalla Likiliike siis suunnitelee paikallisten tuotteiden sarjaa, Likiliike-tuoteperhettä. Tuotteet ovat oman paikkakunnan tuottajien paikallisia tuotteita ja niillä on selkeät kriteerit paikallisuuden asteesta. Likiliikkeeseen kuuluvat yritykset laittavatkin viisaat päänsä yhteen jälleen syyskuussa koostaakseen eri yritysten tarjonnasta Likiliike -tuoteperheen. Jatkossa kuluttaja voi siis valita lähellä olevan yrittäjän lisäksi täysin paikalliseksi sertifioidun tuotteen. – Nämä ovat tuotteita, joita odotamme rovaniemeläisten lisäksi myös matkailijoiden ostavan, kertoo Likiliike-päällikkö Marika Tiikkaja.

Likiliikkeen verkkokauppa>>>

Likiliike näkyy jälleen kaupunkikuvassa, kun Rovaniemen keskustassa Lordin aukiolla järjestetään lauantaina 1.9. Liki-Markkinat klo 11-15. Tapahtuman tulevat avaamaan kaupunginjohtaja Esko Lotvonen sekä Rovaniemen yrittäjät ry:n puheenjohtaja Esko Määttä. Paikalle kokoontuvat rovaniememläiset yrittäjät ja yritykset esittäytymään oman paikkakunnan väelle ja samalla juhlistamaan tulevaa valtakunnallista Yrittäjän päivää. Kalenterin mukaisesti Yrittäjän päivää vietetään keskiviikkona 5.9.2018 ja sitä juhlitaan tänä vuonna jo 21. kerran. Tapahtuma toimii myös ponnahduslautana perinteiselle Rovaniemi-viikolle, jota vietetään jälleen 3.-9.9.2018. Tervetuloa Liki-Markkinoille koko perheen voimin nauttimaan mukavasta markkinapäivästä ja sen ohjelmasta! Lapsille on luvassa ilmapalloja sekä veloitukseton pomppulinna.

Lisää tietoa Liki-Markkinoista >>>

Liki-Markkinat Facebookissa >>>

Yrittäjn päivää juhlistetaan nyt Liki-Markkinoilla

Paikalliset yrittäjät lähelläsi Liki-Markkinoilla 1.9.2018