Likiliikkeestä tuli Visit Rovaniemen osakasyritys

Likiliike on lähtenyt mukaan Visit Rovaniemen osakasyritykseksi. Osakkuuden myötä Rovaniemen matkailijat löytävät entistä paremmin rovaniemeläiset, paikalliset palvelut.

Likiliike on Rovaniemen Matkailu ja Markkinointi Oy:n 207. osakasyritys.

”Tämän päivän matkailijat etsivät yhä enemmän paikallisia palveluita ja tuotteita. On hienoa, että voimme vahvistaa nyt viestiämme sekä kertoa vastuullisille matkailijoille, mistä paikalliset palveluntuottajat ja tuotteet löytyvät. Yhtä kattavaa paikallisuutta edistävää yrittäjäyhteisöä ei missään muussa kaupungissa ole tarjolla ”, toteaa Visit Rovaniemen toimitusjohtaja Sanna Kärkkäinen.

Vuonna 2007 perustettu Visit Rovaniemi koordinoi Rovaniemen alueen matkailumarkkinointia. Visit Rovaniemen toimenkuvaan kuuluvat alueen matkailun yhteismarkkinointi, imagomarkkinointi, media- ja PR-palvelut sekä matkailuneuvonta ja kokousmarkkinointi.

”Likiliikkeessä on mukana yli 200 aidosti rovaniemeläistä yritystä. Kaikista näistä liikkeistä ei kuitenkaan tullut osakasyrityksiämme, vaan Likiliike kattobrändinä on nyt osa Visit Rovaniemen yritysjoukkoa”, tarkentaa Kärkkäinen.

Likiliikkeen toimintaa linjaa johtoryhmä tehden läheistä työtä yhdessä Likiliike-päällikkö Marika Tiikkajan kanssa. Likiliikkeen johtoryhmässä alkavalla toimikaudella aloittaa uusina jäseninä kahvi- ja teekauppa Mandragoran Olli Huotari , Päiväkoti Sunnarborgin Mirkka Koskelainen, HHR Business Oy:n Henna Nurminen sekä Rovaniemen yrittäjänaiset ry:n edustajana Beebike Oy:n Taina Stark. Johtoryhmän kokoonpanossa jatkavat Lohiapaja Oy:n Mikko Riskilä, Mainostoimisto Ajatus Oy:n Taina Torvela, Pohjoisen Värisilmän Mervi Kaukua, Lapin Kansan Juho Tuhkala, Rovaniemen Kehitys Oy:n Pia Jokela sekä ApuLappi Oy:n Konsta Repo. Johtoryhmän puheenjohtajana jatkaa Pasi Hiukka.

LISÄTIETOJA: Marika Tiikkaja, Likiliike-päällikkö Puh. 045 151 8900 [email protected]