Rakennetaan parempaa palvelua Rovaniemelle

Tule Likiliike Akatemian valmennukseen kehittämään yrityksesi johtamista ja sisäistä toimintaa sekä oppimaan, miten parantaa palvelua ja asiakastyötä. Samalla rovaniemeläinen palvelukulttuuri ja kilpailukyky kehittyvät. Valmennus on suunnattu yritysten johdolle ja henkilöstölle ja järjestetään vuonna 2019.

Rovaniemeläisillä Likiliike-jäsenyrityksillä on tilaisuus ensi vuoden aikana uudistaa omaa yritystään ja palveluaan menestyvämmäksi ja laadukkaammaksi ja saada lisää tyytyväisiä, sitoutuneita asiakkaita. Ihmiset ratkaisevat, sinä voit vaikuttaa asiakkuuksiisi ja menestykseesi.

Innostavassa valmennuksessa haastetaan, rohkaistaan ja autetaan yrityksiä ajattelemaan uudella tavalla sekä etsitään ratkaisuja työelämän tilanteisiin. Yhdessä opitaan enemmän, kun jaetaan osaamista ja kokemuksia.

Mitä hyötyä saat valmennuksesta?

– Saat käytännön työkaluja kehittää suunnitelmallisesti omaa liiketoimintaasi, kilpailukykyäsi ja johtamistasi.

– Ymmärrät, miten sitouttaa asiakkaitasi, saat heidät ostamaan useammin ja käyttämään ja suosittelemaan palvelujasi.

– Luot uudistumista edistävän toimintakulttuurin yritykseesi, kun henkilöstö edistää tavoitteitasi. Kiillotat työnantajakuvaasi ja saat parhaat työntekijät.

– Opit, miten parantaa palvelukokemusta yhdessä työntekijöiden ja asiakkaiden kanssa.

– Säästät aikaa ja rahaa, kun virheet minimoituvat ja reklamaatiot vähenevät sekä asiakashankinta tehostuu.

– Yritys kehittyy, kun palvelu toimii ja henkilöstö tekee tyytyväisenä työtään. Samalla kannattavuus ja tulos paranevat, kun kaikilla on selkeä näkemys toimintatavoista.

Valmennuksen sisältö

Innostavassa valmennuksessa haastetaan, rohkaistaan ja autetaan yrityksiä ajattelemaan uudella tavalla sekä etsitään kipukohtia ja ratkaisuja työelämän tilanteisiin. Keskustelujen kautta opitaan myös, miten rakentaa sujuvaa arkea ja luoda asiakaslähtöisempi palvelukulttuuri johdon, henkilöstön ja muiden sidosryhmien kanssa.

Valmennus koostuu kickoffista, jossa avataan palvelukulttuurin, johtamisen ja asiakkuuden osa-alueita ja kartoitetaan myös yritysten tilanne, sekä kuudesta konkretiaa painottavasta valmennuspäivästä.

Valmennuspäivillä on alustus aiheeseen sekä käytännön työskentelyä ja kiinnostavia tehtäviä. Osallistujat työstävät omia kehityskohteitaan ja sitoutuvat viemään opit käytäntöön yrityksissään. Näistä kerätään kokemuksia, joita käsitellään ja jaetaan valmennuksessa. Työpajojen välillä on verkossa yhteistä työskentelyä ja sparrausta.

Tietoja valmennuksen vetäjästä

Kouluttajana toimii muutosagentti, toimitusjohtaja, palvelumuotoilija Nina Lappalainen Proinno Designista. Lappalainen on palveluliiketoiminnan, asiakaskokemuksen ja lean-johtamisen huippuasiantuntija, joka auttaa yrityksiä rakentamaan parempia toimintatapoja, johtamista ja palvelukulttuuria. Hänen sydämensä sykkii rohkealle uudistumiselle ja kehittämiselle sekä henkilöstön hyvinvoinnille. Hänellä on yli 25 vuoden kokemus liiketoiminnan kehittämisestä sadoissa yrityksissä ja julkishallinnossa. Hän on Excellence in Service –standardointiryhmän asiantuntijajäsen. Lisätietoa: https://proinnodesign.fi

Nina Lappalainen, Proinno Design Oy

Näin osallistut: Ilmoittaudu valmennusohjelmaan 30. marraskuuta mennessä.
Ohjelma vuonna 2019: Ohjelmassa on kickoff-tapahtuma, kuusi valmennuskertaa työpajoineen, joiden kesto on kolme tuntia, kesäpäivätapahtuma ja mahdollisuus teemapöytäkeskusteluihin sekä omakustanteisiin, yrityskohtaisiin sparrauksiin.
Aikataulu 2019: Nopeimmat voivat valita parhaiten sopivan aamu- tai ilta-ajan. Osallistujat jaetaan ilmoittautumisjärjestyksessä samankokoisiksi ryhmiksi.

ti 29.1.           klo 8.30–11.30 tai 17–20

ti 26.2.           klo 8.30–11.30 tai 17–20

ti 26.3.           klo 8.30–11.30 tai 17–20

ti 14.5.           klo 8.30–11.30 tai 17–20

ti 3.9.             klo 8.30–11.30 tai 17–20

ti 8.10.           klo 8.30–11.30 tai 17–20

ti 5.11.           klo 8.30–11.30 tai 17–20

Hinta: Valmennuksen investointi on Likiliike-yrittäjälle vain 350 euroa. Lisähenkilöt samasta yrityksestä pääsevät kukin mukaan 300 eurolla. Digitaalisesta työtilasta veloitetaan ilmoittautumismaksun yhteydessä 55 euroa per henkilö.

Hintoihin lisätään 22% alv.

Ohjelma toteutetaan mikäli vähintään 60 henkilöä on ilmoittautunut 30.11. mennessä, joten toimi heti!

Ilmoittaudu heti mukaan tästä linkistä >>>

Lisätietoja Likiliikkeestä: Marika Tiikkaja

Likiliike-päällikkö

[email protected]

045 1518900

https://likiliike.fi