Tapaa paikalliset yrittäjät lähelläsi Liki-Markkinoilla la 1.9.2018 klo 11 alkaen

Liki-Markkinat on koko perheen maksuton tapahtuma yrittäjän päivän kunniaksi

Rovaniemen Yrittäjät ry, Likiliike ja Rovaniemen Yrittäjänaiset ry juhlistavat yrittäjän päivää koko kansan juhlaksi tarkoitetuilla markkinoilla Lordin aukiolla lauantaina 1.9. klo 11-15. Mukana tapahtumaa toteuttamassa ovat myös Rovaniemen Kehitys Oy sekä Yritykset Kehittämispoluille -hanke. 

Tapahtuman avaa kaupunginjohtaja Esko Lotvonen ja päivän juontaa Lapin Kansan toimittajanakin tunnettu monimediajournalisti, somekoomikko räppäri Sonja “Sonkkeli” Huhtaniska. Luvassa viiltävää analyysiä yrittäjyydestä pilke silmäkulmassa.

Liki-Markkinat on koko perheen maksuton tapahtuma lauantaina 1.9. Lordin aukiolla klo 11-15 valtakunnallisen Yrittäjän päivän kunniaksi. Yrittäjän päivää juhlitaan kalenterin mukaisesti 5.9. ja tänä vuonna sitä juhlitaan 21. kerran. Rovaniemen yrittäjät ry yhteistyökumppaneineen haluaa osoittaa paikallisille ja matkailijoille, että rovaniemeläinen yrittäjyys kukoistaa ja voi hyvin! Tule katsomaan, mitä kaikkea kaupungistamme löytyykään.

Markkinoilla pääset tutustumaan kattavaan valikoimaan rovaniemeläistä osaamista, lähellä tuotetuista elintarvikkeista kauneudenhoitoon ja melkein kaikkeen siltä väliltä. Lapsille on luvassa maksuton pomppulinna ja ilmapalloja.

Tapahtuman järjestää Rovaniemen Yrittäjät ry yhteistyössä Rovaniemen Yrittäjänaiset ry:n, Likiliikkeen, Rovaniemen Kehitys Oy:n sekä Yritykset Kehittämispoluille -hankkeen ja Lapin AMKn kanssa.

Tervetuloa nauttimaan rovaniemeläisestä markkinatunnelmasta!

OHJELMA:

Klo 11.00 Avaus, kaupunginjohtaja Esko Lotvonen

Klo 11.10 Rovaniemen Yrittäjät ry:n puheenjohtaja Esko Määttä

Klo 11.20 Uusien Likiliikkeiden sertifiointi

Klo 13.00 Yrittäjä Roast

Klo 14.30 Arvontapalkintojen jako

Liki-Markkinat Lordin aukiolla 1.9.2018

Liki-Markkinat juontaa Sonkkeli, joka myös asettaa yrittäjät kiperään talk-show jutusteluun lavalla.

Tutustu markkinoilla yrittäjiin Rovaniemellä, ihan likelläsi!

Tapahtuma Facebookissa täällä>>>

#likiliike #rovaniemenyrittajat #rovaniemi #visitrovaniemi #tapahtumat #rovaniementapahtumat #paikallisuus #visitrovaniemi #visitlapland