Likiliikkeet lahjoittavat jouluiloa 40:lle perheelle ja yksinasuvalle

Paikallisia palveluita suosiva Likiliike tekee hyvää. Kaikki 149 Likiliikettä haluavat yhdessä jakaa jouluiloa rovaniemeläisille perheille. Liikkeet ovat luovuttaneet Rovaniemen seurakunnan diakoniatyölle lahjakortteja yhteensä 2000 euron edestä.

Likiliikkeiden lahja tuo joulumielen 40:lle rovaniemeläiselle perheelle. Tänä vuonna halutaan muistaa myös yksinasuvia kaupunkilaisia.

Lähiviikkoina seurakunnan diakoniatyö tulee jakamaan 40 kappaletta 50 euron arvoisia lahjakortteja, jotka käyvät maksuvälineenä kaikissa Rovaniemen Likiliikkeissä. Lahjakortteja jaetaan yhteensä 2000 euron edestä.

”Arvostamme todella paljon Likiliikkeen lahjoitusta ja toivotamme siunausta työllenne.  Koskaan ei voi etukäteen tietää, minkälaisia haasteita elämä eteen heittää. Ajan ilmiö on yksinäisyys ja syrjäytyminen. On hienoa huomata, että ihmiset välittävät lähimmäisistään ja haluavat auttaa”, kiittää seurakunnan johtava diakoni Markku Kukkonen.

joulu-2016
Likiliikkeen projektipäällikkö Pasi Hiukka (vas.) lahjoitti Likiliikkeiden puolesta lahjakortit Rovaniemen seurakunnalle. Johtava diakoni Markku Kukkonen ja diakoniatyöntekijä Sari Koski kiittivät joululahjoista, jotka tuovat varmasti iloa rovaniemeläisiin koteihin.

Likiliikkeiden palveluiden kirjo on niin monipuolinen, että perheillä on vapaus käyttää lahjakorttinsa haluamallaan tavalla: ruokaostoksiin, lasten joululahjoihin tai vaikkapa kampaamo- tai terveyspalveluihin.  

”Viime vuonna Likiliikkeen vastaava lahjoitus otettiin Rovaniemellä ilolla vastaan. Huomasimme, että lahjakortteja käytettiin eniten ruokaostoksiin. Likiliike haluaa tälläkin tavalla  olla mukana rovaniemeläisten arjessa”,  Likiliike-tiimin projektipäällikkö Pasi Hiukka iloitsee.

Rovaniemeläisyyden kriteerit täyttäviä Likiliikkeitä on jo 149 kappaletta. Likiliike on rekisteröity ja sertifioitu merkki, joka takaa, että liikkeillä on rovaniemeläinen omistuspohja.
www.likiliike.fi