Likiliikkeet värittävät Lordin aukion Rovaniemellä 5.9

Valtakunnallinen Yrittäjän päivä 5.9.
 

Yrittäjän Päivää on vietetty 5.9. vuodesta 1997 alkaen. Rovaniemellä päivän päätapahtuma on tänä vuonna kansanjuhla, jossa tuodaan esille paikallista yrittäjyyttä. Luvassa on kello 11-15 ohjelmaa koko perheelle pomppulinnasta, trubaduuriin, jumppaan ja ihoanalyysiin.

Rovaniemen yrittäjät ry:n, Rovaniemen yrittäjänaiset ry:n ja Rovaniemen Kehitys Oy:n yhteistyössä järjestämän tapahtuman kapellimestarina toimiva Markus Pellikka on huomannut, että rovaniemeläiset yrittäjät ja yhteisöt ovat ottaneet tapahtuman omakseen.

  • Viime vuonna järjestimme Yrittäjän päivän hyvin nopealla aikataululla ja saimme aikaiseksi parinkymmenen yrittäjän voimin leppoisan tapahtuman. Nyt valtaamme koko Lordin aukion, iloitsee Pellikka.

Lauantaisessa kansanjuhlassa lanseerataan myös uusi kansanliike, Likiliike, joka liputtaa rikkaamman kaupunkielämän ja paikallisten palveluiden puolesta. Paikallisuutta rakastavalle arvokeskustelulle on ollut Rovaniemellä selkeä tilaus: muutamassa kuukaudessa mukaan on lähtenyt jo yli 60 yritystä.

Likiliike-merkki on rekisteröity ja sertifioitu merkki, joka takaa, että liikkeillä on rovaniemeläinen omistuspohja. Sertifikaatin vuosimaksu on 250 € ja yrittäjäyhdistyksen jäsenille 150 €. Yhteisön perustamiskustannukset on katettu julkisella rahoituksella.

 

tilitoimisto vaaka avausjuttu

Pienet tilitoimistot liikkeellä yhdessä
Yrittäjän päivässä Likiliikkeiden joukossa esittäytyvät myös yhteistyötä virittelevät pienet, rovaniemeläiset tilitoimistot, Lapin Tilitoimisto Oy ja tilitoimisto Lapin kauppiaat ja yrittäjät ry.

  • Meillä ei ole näyttävää markkinointia kuten isoilla, valtakunnallisilla ketjuilla, mutta haluamme näin tuoda esiin pienten toimistojen vahvuuksia. Tunnemme asiakkaamme taloushallinnolliset tarpeet ja palvelemme aina henkilökohtaisesti.

Jo 40 vuotta rovaniemeläisiä palvellut Lapin Tilitoimisto Oy on Arvi Kilpelän perustama perheyritys, jota jatkavat tyttäret Sari Heikka ja Laura Kilpelä.

  • Meillä on yhä asiakkaita, jotka ovat pysyneet matkassa aina yrityksen perustamisesta asti. Ja itsekin olemme olleet mukana pienestä pitäen, kertoo toimitusjohtaja Laura Kilpelä, joka itse aloitteli uransa siivoustöillä.

Jos haluat vielä mukaan Lordin aukion tapahtumaan, ota yhteyttä:
Markus Pellikka, 0404517443, <a href="mailto:markus.pellikka@finladiagroup.fi”>markus.pellikka@finladiagroup.fi
www.likiliike.fi