Rakenna Koti Kanssamme 20.3.2019

Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

Rakenna Koti Kanssamme 20.3.2019

20.3 klo: 16:00 - 20:00

Tiedot

Päivämäärä:
20.3
Aika:
16:00 - 20:00
Tapahtumaluokat:
,
Tapahtuma tagia:
, , , , ,

Järjestäjä

Napapiirin Energia ja Vesi Oy
Kotisivu:
https://www.neve.fi/Napapiirin-Energia-ja-Vesi

Tapahtumapaikka

Sampokeskus
Maakuntakatu 29–31 A, 96200 ROVANIEMI
Rovaniemi, 96920 Suomi
+ Google Map

Osana Arctic Design Weekin ohjelmaa Likiliikkeen Väärti NEVE kutsuu paikalliset, omaa kotia suunnittelevat ja rakentavat sekä yhteiseen suunnittelutapahtumaan.

Tule kuulemaan ja katsomaan ,millaisia uusia ideoita saat paikallisten yritysten tarjoaman unelmakotisi suunnitteluun, rakentamiseen ja sisutamiseen!

Tapahtuma järjestetään osana Arctic Design Weekiä Sampokeskuksessa keskiviikkona 20.3.2019 klo 16-20. Tervetuloa katsomaan ja kokemaan, mitä kaikkea löydät oman kotisi suunnittelun avuksi!

 

YRITTÄJÄ! Haluatko olla näyttävästi ja innostavasti esillä rakentajan palveluillasi Arctic Design Week illä? Tule mukaan Rakenna koti kanssamme -minimessuille!
Tuore Likiliike Väärti NEVE – Napapiirin Energia ja Vesi Oy järjestää 20.3. klo 16-20 Sampokeskuksessa ”Rakenna koti kanssamme” -minimessut. Tavoitteena on tarjota rakentajille ja omasta kodista haaveileville läpileikkaus paikallisista, rakentajille tarjottavista palveluista osana Arctic Design Week -tapahtumaa.Avuksesi ideoimaan ja toteuttamaan omaa osiotasi saat yliopisto-opiskelijoiden ryhmän. Messuosaston tilasta ei tule teille vuokrakustannuksia.

Mukaan lähteviltä edellytämme innovatiivista asennetta järjestää yhteinen, rento, osallistava ja kodikas hyvän mielen tapahtuma. Yrityksesi palvelut ja tuotteet voivat liittyä mihin tahansa rakennusprosessin vaiheeseen. Yritykseltä tarvitaan myös budjetti omaan osioonne, sekä aikaa ja intoa suunnitella tapahtumaa opiskelijoiden kanssa.

Hae mukaan pe 8.2. mennessä kertomalla lyhyesti mitä haluaisit tarjota minimessuille osoitteeseen: [email protected]

Mukaan valituille yrityksille ilmoitetaan 11.2. mennessä.