Rakenna Koti Kanssamme 20.3.2019

Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Rakenna Koti Kanssamme 20.3.2019

20.3.2019 klo: 16:00 - 20:00

Tiedot

Päivämäärä:
20.3.2019
Aika:
16:00 - 20:00
Tapahtumaluokat:
,
Tapahtuma tagia:
, , , , , , ,

Järjestäjä

Napapiirin Energia ja Vesi Oy
Kotisivu:
https://www.neve.fi/Napapiirin-Energia-ja-Vesi

Tapahtumapaikka

Sampokeskus
Maakuntakatu 29–31 A, 96200 ROVANIEMI
Rovaniemi, 96920 Suomi
+ Google Map

Neve ja Likiliikkeet rakentajaa auttamassa 20.3. Sampokeskuksessa

Rakenna Koti Kanssamme on 20.3. klo 16-20 Sampokeskuksessa järjestettävä Arctic Design Weekin keskiviikkokarnevaalin tapahtuma. Se tarjoaa paikallisia ratkaisuja rakentajalle, remontoijalle tai omasta kodista haaveilevalle.

Tule kuulemaan ja katsomaan, millaisia uusia ideoita saat paikallisten yritysten tarjoaman unelmakotisi suunnitteluun, rakentamiseen ja sisutamiseen!

 

Rakenna Koti Kanssamme on 20.3. klo 16-20 Sampokeskuksessa järjestettävä Arctic Design Weekin keskiviikkokarnevaalin tapahtuma. Se tarjoaa paikallisia ratkaisuja rakentajalle, remontoijalle tai omasta kodista haaveilevalle. Rakenna Koti Kanssamme on Likiliikeväärti Neven sekä neljän Likiliikkeen järjestämä tapahtuma, joka esittelee rakentajan paikalliset palvelut aina suunnittelusta sisustukseen. Neven ohella Likiliikkeistä K-Rauta, Tavarataivas Ajantasku, KattoRovaniemi ja Pappaboy tuovat esille osaamistaan, tuotteitaan ja palveluitaan Sampokeskuksessa.

Neve on tunnetusti rakentajan kumppani, jonka kautta hoituvat vesi-, sähkö, kaukolämpö- ja valokuituliittymät sekä valokuidun monipuoliset palvelut. Myös tulevan kesän aurinkoenergiaratkaisut ovat esillä. K-Raudan osasto tarjoaa laajan valikoiman pintaremonttien materiaaleista sisustukseen ja kalusteisiin. Paikalla on myös talomyyjä Ilpo Bragge. KattoRovaniemi on erikoistunut erilaisiin pellityksiin, konesaumakattoihin, kattoturvatuotteisiin sekä kattojen huoltoon, korjaukseen ja kunnossapitoon. Pappaboyn keittiö ovat yksilöllisiä ja huippulaadukkaita, asiakkaalle mittatilaustyönä tehtäviä kokonaisuuksia. Myös huoneistojen remontit kuuluvat Pappaboyn palveluihin. Ajantasku Tavarataivas viimeistelee kodin tunnelman sisustusratkaisuillaan ja valaisimillaan. Kodin pienesineitä on laaja valikoima.

Neuvojen, tuote-esittelyiden ja ideoiden lisäksi tapahtumavieraille on hauskoja tehtäviä ja kilpailuja. Paikan päällä on myös kiinnostavaa puuhaa lapsille, jotka pääsevät rakentamaan unelmiensa huoneita miniatyyrikoossa.