Rovaniemen Yötön Yö kaupunkifestivaali 24.6.2019 klo 18-24

Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Rovaniemen Yötön Yö kaupunkifestivaali 24.6.2019 klo 18-24

13.6.2019 klo: 18:00

Tapahtumapaikka

Lordin aukio
Maakuntakatu 29-31
Rovaniemi, 96100
+ Google Map
Rovaniemi kaupunkifestivaali 24.6.2019

Yötön yö -tapahtuma herättää eloon Rovaniemen ydinkeskustan kauppakeskuksineen, kivijalkamyymälöineen ja ravintoloineen juhannuksen jälkeisenä maanantai-iltana iltakuudesta puolille öin asti. Ohjelmallinen uutuustapahtuma on paikallisen yhteishengen ja talkooponnistusten näyttö.

Rovaniemi Big Band ja yhteinen salsatuokio Lordin aukion lavalla klo 20.30
Myös Likiliike on mukana Yöttömän Yön kaupunkifestivaaleissa! Likiliike tarjoaa kaikille kävijöille Yöttömän yön kuumimmat rytmit, kun Rovaniemi Big Band esiintyy Lordin aukiolla. Parissa biisissä mukana ovat myös Rovaniemen salsaajat, jotka tanssittavat juhlakansaa: Tule ja opi salsan alkeet!

Kesäiselle kaupunkifestivaalille on Rovaniemellä ollut selkeästi tilausta, sillä mukaan on lähtenyt jo lähes 30 yritystä ja yhteisöä luomaan vapaaehtoisesti ohjelmaa kaupunkilaisille ja matkailijoille.

”Olemme yllättyneet positiivisesti siitä, miten hienosti keskenään hyvinkin erilaiset tahot ovat lähteneet matkaan omien ideoittensa kanssa. Rovaniemeläiset tuntuvat oivaltaneen ”Yöttömän Yön” -tapahtuman syvimmän olemuksen eli kuljeskelun kaupungissa yhden kesäillan ja -yön ajan hauskasta kokemuksesta toiseen”, sanoo tapahtuman puuhanainen, kauppakeskuspäällikkö Hanne Martimo Kauppakeskus Revontulesta.

Martimo on havainnut, että kaikessa tekemisessä näkyy rovaniemeläisten aktiivinen elämäntapa. Illan iloisen kirjavaan tapahtumakattaukseen mahtuu niin flamencoa, twerkkausta ja tulishowta Lordin aukiolla, villivihanneskävelyä Arktikumin puistossa kuin rockakatemiaa Wiljamissa.

”Kokonaisuudesta tulee tosi outo, ja se on tässä ihan parasta”, nauraa Hanne Martimo.

Revontulen käytävä muuttuu Yöttömässä yössä Latotanssien areenaksi.

10 MENOTÄRPPIÄ
YÖTTÖMÄÄN YÖHÖN

Latotanssit 
Yksi kohokohdista on vanhan ajan latotanssit, joissa heinäpaalien ja koivujen katveessa tanssitaan lappilaisten ikisuosikki Tarja Ylitalon tahdissa. Tarjan hittikavalkaadi on vakuuttava, joten kukkamekot päälle ja humpalle!
Kauppakeskus Revontuli klo 20.30 ja 21.15 

Pentuparaati Rovaniemen Yöttömässä Yössä 24.6. klo 22.00

Pentuparaati Rovaniemen Yöttömässä Yössä 24.6. klo 22.00

Pentuparaati
Supersuositun Helsinki Puppy Paraden sisartapahtuma, Rovaniemen Pentuparaati, järjestetään kaikenikäisille, -kokoisille ja -rotuisille karvakamuille. Iloiseen paraatijoukkoon ovat tervetulleita kaikki! Osallistuminen on maksutonta eikä erillistä ilmoittautumista tarvita. 
Kulkue lähtee Kauppatorilta 24.6. klo 22

Suuri ilmapallopudotus!
Sampokeskuksessa tiputetaan katosta ilmapalloja, joiden sisältä voit löytää lahjakortteja sekä lippuja Simerockiin!
Sampokeskus klo 22

Midnight Sun Sauna
Kesän yöttömän yön fiilikseen pääsee kaikille avoimessa saunassa, joka on lämmin koko illan ajan. Löylyt keskellä kaupunkia vain 5 eurolla per saunoja.
Original Sokos Hotelli Vaakuna, Koskikatu 4 klo 18-24


Kylän isoimmat pyjamabileet

Pyjamabileissä kisaillaan lapset vastaan vanhemmat tyynysota, jännitetään pimeässä kuilussa sekä lopuksi rauhoitutaan kuuntelemaan iltasatua klo 19.30.
Kauppakeskus Revontuli klo 18-20

HipHop Show
StarLine Cheer & Dance Schoolin taidokkaat juniorit esittävät koreografi Eveliina Lehtorannan tuottaman HipHop Shown. Tästä tanssiryhmästä löytyy todellisia tähtiä, sillä nämä rovaniemeläisnuoret ovat saavuttaneet jopa mitalisijoja lajin mestaruuskisoista.
Lordin aukion lava klo 19.30

“Maailman ympäri 80 päivässä”
Konttisen Kesäteatteri esittää maistiaisia tulevan kesän näytelmästään.
Lordin aukion lava klo 18 ja 19


Arctic Summer Party

Arctic Design Shop järjestää kuumaa kesäfiilistä tihkuvan Arctic Summer Partyn. iipahda shoppailemaan arktisen muotoilun helmiä ja nauttimaan ihanasta kesäfiiliksestä rennon letkeisiin bileisiin!
Arctic Design Shop, Valtakatu 24 klo 18-24

Köydenvetokisa
CrossFit Rovaniemi järjestää hauskan köydenvetokisaan. Tule kannustamaan suosikkijoukkuettasi!
Kauppakeskus Rinteenkulman käytävä klo 20

Rovaniemi Big Band ja yhteinen salsatuokio
Likiliike tarjoaa Yöttömän yön kuumimmat rytmit, kun Rovaniemi Big Band esiintyy Lordin aukiolla. Parissa biisissä mukana ovat myös Rovaniemen salsaajat, jotka tanssittavat juhlakansaa: Tule ja opi salsan alkeet!
Lordin aukion lava klo 20.30

Yötön Yö -tapahtuma
24.6.2019 klo 18-24


Koko ohjelma ja aikataulut: https://yotonyo.fi/