FC Santa Claus Juniorit

FC Santa Claus Juniorit on rovaniemeläinen juniorijalkapalloseura, jonka juuret juontavat vuoteen 1994. Tuolloin toiminta käynnistettiin nimellä FC Lynx, mutta juhlavuonna 2014 nimi muutettiin nykymuotoon. Seurassamme pelaa junioripuolella noin 300 lasta ja nuorta tyttö- ja poikapuolella. Nappulaliigamme on yksi Pohjois-Suomen suurimpia ja vuosittainen nappulapelaajamäärä yltää noin 500 pelaajaan. Nappulaliigamme toimii seuran nimen mukaisesti Joulupukin suojeluksessa.

FC Santa Claus Juniorit on jäseniensä näköinen seura. Seurassa on neljä täysipäiväistä työntekijää: toiminnasta vastaava sihteeri Taru Romppainen, Valmennuspäällikkö Mikko Salmela, poikapuolen koordinaattori Anssi Kiuru sekä tyttöpuolen koordinaattori Joni Valta. Urheilu- ja seurajohtamisen osaamista seurassa on runsaasti, sillä koko henkilökunta on kouluttautunut tehtäviinsä kansallisestikin mitaten korkealla tasolla. Seuran puheenjohtajana toimii seuratoiminnan monitoimimies Pekka Saarinen.

FC Santa Claus Junioreiden Nappulaliiga on vuodesta toiseen yksi Pohjois-Suomen suurimmista ja järjestää mukavia koko perheen tapahtumia lasten pelien muodossa kesäisin. Seuramme tarjoaa sopivan tasoisia harjoituksia ja pelejä kaiken ikäisille junioreille ikään tai lähtötasoon katsomatta. Seuramme kautta pelaajia on noussut nuorisomaajoukkueisiin, sekä Veikkausliigatasolle asti, eikä vauhti näytä pysähtyvän.

Tervetuloa mukaan aktiiviseen toimintaan!

 

Hyvinvointi, liikunta ja urheilu

Sähköposti
toimisto@fcsantaclausjuniorit.fi

Verkkosivu
www.fcsantaclausjuniorit.fi

Facebook
www.facebook.com/fcsantaclausjuniors

Sosiaalinen media
@fcsantaclausjuniorit

Osoite
Suutarintie 1
96900 Saarenkylä

Puhelinnumero
044 500 5460