Kauppakeskus Rinteenkulma

Kaikki tiet vievät Rinteenkulmaan.

Kauppakeskus Rinteenkulma on lappilainen perheyritys ja monipuolinen kauppakeskus keskellä Rovaniemen keskustaa. Kauppakeskus Rinteenkulman omistajia ovat Rinteen veljekset Pekka, Juhani ja Reino.  Kauppakeskus Rinteenkulma muodostaa yhdessä kauppakeskus Revontulen kanssa kaupungin keskustaan lippulaivan, jonka yhteinen liikepinta-ala on yli 38 000 neliömetriä.

Kauppakeskus on avattu Rovaniemen keskustaan syksyllä 2008, ja sieltä löytyy yhteensä 30 eri liikettä niin tarkan markan kuluttajille kuin vaativimmillekin asiakkaille. Tämän lisäksi kauppakeskuksessa toimii lukuisia ravintoloita sekä yökerho Halfmoon Nightclub. Kauppakeskuksen alakerrassa palvelee runsaalla ja laadukkaalla valikoimalla varustettu K-Supermarket sekä Alko. Rinteenkulmassa ovat edustettuna sekä tunnetuimmat tuotemerkit kuin paikalliset laatutuotteetkin.

Rinteenkulman uniikit sisätilat ja kattomaalaus ovat saaneet innoituksensa Las Vegasin prameudesta. Kauppakeskuksessa järjestettävät monet tapahtumat ovat luoneet kuluttajille ilmapiiriltään viihtyisän ostospaikan, jossa jokaisen vierailukerran tulisi olla elämys.   

Kauppakeskus Rinteenkulma tuo suuren määrän palveluita keskitetysti lähelle työpaikkoja ja tiheään keskusta-asumista. Kauppakeskus tarjoaa keskustassa asuville rovaniemeläisille laadukkaan ja viihtyisän lähipalvelukompleksin, johon on aina helppo tulla niin jalan, pyörällä kuin autollakin.

Tervetuloa ostoksille Kauppakeskus Rinteenkulmaan!

 

pallo  Kauppakeskus

Sähköposti
Kauppakeskuspäällikkö:
pekka.rinne@rinteenkulma.fi

Verkkosivu
www.rinteenkulma.fi

Puhelinnumero
0400392192
 
Osoite
Koskikatu 25
96100 Rovaniemi