Ounas apteekki

Ounas apteekki on matkasi varrella.

Meille on helppo löytää. Apteekkimme sijaitsee  Ounas Liikekeskuksessa, osoitteessa Ounasvaarantie 15.

Apteekissamme on helppo asioida kauppamatkalla, harrastusreissulla tai sairaalassa käynnin yhteydessä.

Auton saat helposti pysäköityä Liikekeskuksen edessä sijaitsevalle,  ilmaiselle parkkipaikalle.

Apteekissamme on valoisat, avarat tilat, jossa on kuitenkin huomioitu joustava, yksilöllinen palvelu muiden kuulematta. Toimitamme reseptilääkkeenne suoratoimituspisteessä, jossa teitä palvelee kokenut joukko farmaseuttisen alan asiantuntijoita.  Heidän kanssaan voitte  keskustella kaikista lääkitykseenne liittyvistä, arkaluonteisistakin asioista.

Meillä on töissä pitkän uran tehnyt, vankan ammattitaidon omaava henkilökunta. Farmaseuttinen henkilökunta, johon kuuluvat farmaseutit, proviisori ja apteekkari, vastaa niin resepti - kuin itsehoitovalmisteidenkin neuvonnasta. Lääketyöntekijä ja tekninen henkilökunta vastaa puolestaan mm. kassapalveluista, varastonhallinnasta sekä laskutuksesta.

Apteekissamme on laaja, monipuolinen tuotevalikoima resepti- ja itsehoitolääkkeitä, vapaan kaupan tuotteita ja kosmetiikkaa. Kosmetiikkasarjoista meiltä löytyy mm. Aco, Avene, Favora ja Vichy. Laajennamme ja päivitämme jatkuvasti apteekkimme tuotevalikoimaa. Otamme myös asiakkaidemme toiveet huomioon valikoimaamme suunnittelussa.

Ja mikäli meiltä ei jotain varastosta heti löydy, tilaamme sen ensitilassa.

Tervetuloa asioimaan Ounas apteekkiin!

Meillä on ilo palvella Sinua!

 

9 Apteekit