Päiväkoti Kotola

Päiväkoti Kotola / Rovaniemen englantilainen leikkikoulu tarjoaa nimensä mukaisesti kodinomaisen päivähoitopaikan 0-7 –vuotiaille lapsille keskustan tuntumassa. Toimitilamme ovat todella reilun kokoiset ja ihanan valoisat. Sisustuksessa on pyritty säilyttämään kodinomainen tunnelma. 

Kahdessa ryhmässä toimivan päiväkodin hoitajina työskentelee kuusi kasvatusalan ammattilaista, joille lasten laadukas hoitaminen on sydämen asia. Päiväkodin yrittäjänä toimii Mari Jolanki.

0-2 –vuotiaiden Little Stars kielikylpyryhmä tarjoaa hoitoa 12 lapselle ja 3-6-vuotiaiden Big Stars on 21 paikkainen ryhmä, jossa englannin kieli on läsnä kaikissa päivän toiminnoissa antaen näin loistavan pohjan lapsen kielien omaksumiselle myös tulevaisuudessa. Leikkikouluun tullessa ei tarvitse osata englantia. Kieltä opitaan päivittäisten rutiinien ja tuttujen tilanteiden kautta. Aina tarvittaessa käytetään suomen kieltä, jotta lapsi tulee varmasti ymmärretyksi.

Toimintavuoden 2015-2016 teemamme on Matka maailman ympäri, joka tulee tarjoamaan ihania elämyksiä ja kokemuksia niin lapsille kuin koko perheellekin. Kotolassa tarjotaan yksilöllistä päivähoitoa, syliä ja hellää huolenpitoa. Haluamme, että vanhemmat voivat todella hyvin mielin jättää lapsensa meille hoitoon. Hoidon aloitus on meillä mahdollista tehdä pehmeästi, ajan kanssa, perheiden toiveita kuunnellen.

Olemme aidosti läsnä lapselle kuunnellen ja paneutuen häneen persoonana. Lapsella on Kotolassa turvallinen olo ja hän uskaltaa olla oma itsensä ja ilmaista itseään rohkeasti. Päivän päätteeksi kotiin lähtee tyytyväinen lapsi! 

Päiväkoti Kotolassa on käytössä päivähoidon palveluseteli.

Kotola – paikka jossa luodaan ihania muistoja!

 

pallo  Päiväkoti

Sähköposti
info@paivakotikotola.fi

Verkkosivu
www.paivakotikotola.fi

Facebook
www.facebook.com/paivakotikotola

Puhelinnumero
0400 525 106

Osoite
Kaartokatu 8
96100 Rovaniemi