Pieni leivontapuoti

 

Pieni leivontapuoti on Rovaniemellä toimiva leivonta- ja juhlatarvikkeita myyvä verkkokauppa ja noutomyynti. Myymme mm. laadukkaita leivontaelintarvikkeita, leipojan työ- ja koristeluvälineitä sekä erilaisia koristeita ja juhlatarvikkeita. Jälleenmyymme useiden suomalaisten leivontatarvikemyyjien tuotteita sekä maahantuomme laadukkaita englantilaisia leivontaelintarvikkeita. Verkkokaupassamme on yli 800 tuotteen laaja valikoima ja voimme tarvittaessa hankkia asiakkaan toivomia tuotteita myös valikoimamme ulkopuolelta yksittäistilauksena. Palvelemme myös yritysasiakkaita.

Varastomme sijaitsee Rovaniemellä, ja tuotteet ovat noudettavissa aina nopealla aikataululla heti tilauspäivänä. Toimitamme tuotteitamme koko Suomeen 1-2- vuorokaudessa. Verkkokauppa on auki 24 tuntia vuorokaudessa ja palvelemme myös iltaisin ja viikonloppuisin. Tervetuloa!

Järjestämme myös erilaisia leivonta- ja koristelukursseja, jotka ovat olleet erittäin suosittuja. Kursseilla teemme kakkujen kuorrutuksia, kauniita koristeita sokerimassasta, syötävää sokeripitsiä jne. Kursseilla opettajana toimii Sari Poikajärvi-Mustonen. Järjestämme kursseja myös yhdistyksille, yrityksille sekä yksityisille seurueille heidän toiveidensa mukaan. Ole rohkeasti yhteydessä ja kerro toiveistanne, niin suunnittelemme yhdessä juuri Teidän tarpeisiinne sopivan kurssin.

 
 
 
 
 

 

Elintarvikkeet

Sähköposti
info@pienileivontapuoti.fi

Verkkosivu ja verkkokauppa
www.pienileivontapuoti.fi

Facebook
www.facebook.com/pienileivontapuoti/

Sosiaalinen media
@pienileivontapuoti

Osoite
Kunnarinkuja 10
96800 ROVANIEMI

Puhelinnumero
040-521 7789