ProLogo Oy

ProLogo Oy on yksityinen ja paikallinen liike-ja mainoslahjatalo, jolla on edustuksessa alan brändituotteet ja myös kotimaiset vaihtoehdot.

Yritykset tarvitsevat liike- ja mainoslahjoja erilaisiin tarkoituksiin työpaikalla ja edustustilaisuuksissa (messut, koulutustilaisuudet yms.). Yrityksen ilmeen ja brändin luominen lähtee pienistä asioista: logoilla varustetut yrityksen vaatteet, mainoskynät tai käyttötavarat, tunnusvärein valitut tuotteet, yrityksen alaan oivaltavasti liittyvät liikelahjat..

Miltä näyttää yritys, jonka henkilökunta kulkee omissa t-paidoissaan työpaikalla. Silloin ProLogon avustuksella ja alan kokemuksella saadaan asiakkaan kanssa yhdessä kartoitettua tarve, etsitään heidän yritystoiminnalleen sopivat tuotteet yrityksen väreissä ja merkattua niihin logot näkyville. Askel yhtenäisempään yritysilmeeseen esimerkiksi työpaitojen suhteen on pieni, mutta brändin kannalta vaikuttava.

ProLogon omistaja ja yrittäjä on paljasjalkainen rovaniemeläinen Timo Pallari. ProLogo on perustettu 2007, jolloin Timo halusi muutosta työelämäänsä ja onnistuikin löytämään alan, jonka parissa on mielekästä ja motivoivaa työskennellä. 2009 toimintaa laajennettiin perustamalla Ouluun myyntinäyttely, jonka toiminnasta vastaa Pentti Karjalainen osoitteessa Limingantie 5. ProLogon myyntialueena on Pohjois-Suomi - pohjoisessa kun on  mukavan lupsakkaa porukkaa ja yrityksiä/yhteisöjä asiakkaiksi!

ProLogon valtti on asiakaslähtöinen ajattelu. Paikallisuus varmistaa henkilökohtaiset käynnit asiakkaan luona ja ideoinnin vuoropuhelussa asiakkaan kanssa.

Ota yhteyttä!

 

 

 

Mainos- ja liikelahjat

Sähköposti
timo@prologo.fi

Verkkosivu
www.prologo.fi

Facebook
www.facebook.com/pg/ProLogoOy

Puhelinnumerot
040 9620 473

Osoite
Alakorkalontie 9
96300
Rovaniemi