Sagatar Beauty & Wellness Oy

Uusi ja asiantunteva kauneushoitola Sagatar sijaitsee Sampokeskuksessa Sampo Apteekkia vastapäätä. Tunnelmallinen Sagatar hoitola tarjoaa ylellistä hemmottelua kauniissa ympäristössä. Rentouttavan musiikin soidessa koet kaikkia aisteja hivelevät elämyksen osaavan ja taitavan hoitohenkilökuntamme käsissä.

Ihonhoidon ja kosmetiikan asiantuntijoina tiedämme, että hyvää ihonhoitoa ei ole ilman ensiluokkaisia tuotteita. Siksi kaikki kasvohoitomme tehdään laadukkaiden, paljon tutkittujen Avènen ja Esse Organic Skincare -sarjojen tuotteilla. Olemme tällä hetkellä Suomen pohjoisin Esse-hoitola, jonka ihonhoitofilosofia pohjautuu iholla olevan mikrobikannan tasapainottamiseen ja tervehdyttämiseen. Halusimme hoitolaamme sarjan, jolla saadaan tuloksia erityisesti erilaisten iho-ongelmien, kuten aknen ja rosacean hoidossa. Sarjasta löytyy tuotteet myös normaalin ja erityisesti ikääntyvän ihon hoitoon.

Kasvohoidot ja kotihoitotuotteet räätälöidään aina yksilöllisesti asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaan. Kasvohoitojen lisäksi tarjontaamme kuuluvat myös käsi- ja jalkahoidot sekä rentouttavat hieronnat kuumakivillä tai aromattisilla öljyillä, sekä intialaiset päähieronnat.

Meiltä löydät myös laadukkaat ja puhtaat IDUN Minerals mineraalimeikit, joilla loihdit kauniin meikin niin arkeen kuin juhlaankin. Mineraalimeikit sopivat kaikille ihotyypeille, myös kaikkein herkimälle iholle.

 

 

 

Kauneudenhoito

Sähköposti
info@sagatar.fi

Verkkosivu
http://www.sagatar.fi/

Facebook
www.facebook.com/sagatarhoitola

Instagram
@sagatar_beaytywellness

Puhelinnumero
040 161 8806

Osoite
Rovakatu 28
96200 Rovaniemi