Sampo Apteekki

Sampo Apteekki palvelee avarissa ja viihtyisissä tiloissa Sampokeskuksessa. Alun perin Rovaniemen I apteekkina tunnettu apteekkimme on toiminut jo vuodesta 1883.  Apteekkimme tärkein arvo on asiakaslähtöisyys ja palvelemmekin sujuvasti sekä kaupunkilaisia että matkailijoita. Olemme hyvien kulkuyhteyksien päässä aivan kaupungin keskustassa. Asiakkaiden käytössä on parkkihalli, jossa ensimmäinen tunti on maksuton.

Laajalla itsehoito-osastollamme farmaseutti opastaa sopivan lääkkeen valinnassa ja neuvoo sen oikea käyttötavan. Kosmetologimme auttaa ihonhoitoon liittyvissä asioissa ja sopivan ihonhoitotuotteen valinnassa.

Osaava henkilökuntamme antaa ohjeet reseptilääkkeiden käytöstä asiakkaan yksilöllisten tarpeiden mukaan. Lääkehoidon onnistuminen on meille tärkeä asia, joten annamme aina ohjeet lääkkeiden oikeaan ja turvalliseen käyttöön. Apunamme hyörii moderniin tapaan varastoautomaatti Fixu.

Apteekkimme kuuluu Avainapteekit-ketjuun. Kanta-asiakkaaksi liittyminen palkitsee rahanarvoisilla eduilla sekä parantaa lääkehoidon turvallisuutta entisestään.

Muita palveluitamme ovat muun muassa reseptien uusiminen, annosjakelu ja kotiinkuljetus.

Tervetuloa asioimaan – haluamme palvella!

 

pallo  Apteekki

Sähköposti
sampo.apteekki@apteekit.net

Verkkosivu
www.sampoapteekki.fi

Facebook
www.facebook.com/sampoapteekki

Puhelinnumero
010 320 3620

Osoite
Rovakatu 28
96200 Rovaniemi