Seniortek Oy

Seniortek Oy on turvallisuuden asiantuntijayritys. Vuodesta 2005 lähtien olemme tehneet monipuolisia turvallisuusratkaisuja palveluasumiseen, kotona asuvien tarpeisiin, erilaisiin oppimisympäristöhin sekä päiväkoteihin. Tavoitteena meillä on tehdä helppokäyttöisiä turvallisuusratkaisuja jotka helpottavat arkea sekä mahdollistavat edullisemman ja paremman hoitotyön. Pidämme huolen siitä, että palvelumme sujahtavat huomaamattomasti osaksi arkea.

Toimimme luotettavien kumppaneiden kanssa ja olemme ylpeitä voidessamme taata asiakkaillemme nopean ja varman toimituksen. Kymmenen vuoden aikana toimintamme on hioutunut huippuunsa niin, että osaamme varautua yllättäviinkin tilanteisiin. Testaamme ja kehitämme palveluita jatkuvasti. Hyödynnämme viimeisintä tutkimustietoa alalta ja vertaamme sitä kentältä saataviin kokemuksiin.

Emme keskity siihen, miten asiat on aiemmin tehty, vaan suunnittelemme palveluja, joita itsekin haluaisimme vastaavassa tilanteessa käyttää. Tällainen toimintatapa on tuonut tuotteillemme mm. viisi patenttia sekä useita tunnustuksia niin Suomessa kuin kansainvälisestikin. Olemme erityisen ylpeitä jo vuonna 2007 ansaitsemastamme INNOSUOMI-palkinnosta, joka vahvistaa tekemämme työn tärkeyden ja valaa uskoa sen tarpeellisuuteen myös tulevaisuudessa. INNOSUOMI-kilpailu palkitsee sekä teknisiä- että palveluinnovaatioita tuottavia suomalaisyrityksiä.

Koska palveluitamme käyttävät ihmiset, haluamme tarjota henkilökohtaista asiakaspalvelua kaikissa tilanteissa. Tavoitat meidät päivittäin puhelimitse tai sähköisesti. Jos laite kaipaa huoltoa, voit pyytää meidät suoraan paikan päälle. Tehdään yhdessä turvallinen huominen!

 

9 Teknologia

Sähköposti
myynti@seniortek.fi

Verkkosivu
http://www.seniortek.fi/

Osoite
Rantavitikantie 33
96300 Rovaniemi

Puhelinnumero
+358 (0)45 7731 1950